вверх  обратно

Иван Кольевич заменит Вилла Соломона

27.02.2012

«Черкаські Мавпи» уклали угоду з чорногорським захисником – Іваном Кольєвічем (187, 1984) . Баскетболіст покликаний замінити в складі команди травмованого Вілла Соломона. 28-річний гравець в сезоні 2008-2009 вже виступав у складі нашої команди. Тоді він став одним із найрезультативніших баскетболістів УБЛ.

Також в послужному списку цього гравця значаться такі команди, як: «Олімпіакос», «Летувос Рітас», «Більбао» и «Будучность», «Хімік», «Туров» та «Полфарм». Другий дебют баскетболіста в помаранчево-чорній формі має відбутися завтра у виїзній грі проти «Дніпра». Цікаво, що з черкаською командою Іван тренується вже близько місяця. Саме тут Кольєвіч підтримував свою форму після нещодавнього припинення співпраці з польським «Полформом».

Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Знайти рівноцінну заміну такому гравцеві, як Соломон, фактично не реально. Кольєвіч – це гравець, якого дуже добре знають в Черкасах. Також він гарно знає наш системний напад, комбінації він вивчив протягом останнього місяця, коли тренувався разом з командою. Попри те, що Іван певний час був без команди, зараз він перебуває в гарній фізичній формі. Думаю, він має нам допомогти».

mavpabasket.com

 

Добавил: dinero
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.