вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

27.02.2012

Протягом минулого тижня відбулися матчі чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Джастін Лав («ОДЕСА») – 21 очко + 9 передач + 8 підбирань + 2 перехоплення + 1 блок-шот = 30 РЕ.
 
У Черкасах, де «ОДЕСА» вирвала перемогу в «Черкаських Мавп», Джастін Лав учетверте поспіль здобув не менше 20 очок і записав на свій рахунок не менше 28 балів рейтингу ефективності. Цього разу захисник «акул» реалізував 8/15 кидків з гри, 4/4 штрафних, а також віддав 9 передач партнерам і зібрав 8 відскоків.
 
Джером Рендл («Азовмаш») – 21 очко + 6 передач + 4 підбирання + 2 перехоплення = 27 РЕ.
 
Джером Рендл відіграв важливу роль у перемозі «Азовмашу» над принциповим суперником «Ферро-ЗНТУ», провівши найкращу гру в майці маріупольської команди. На окрему увагу заслуговує відсоток реалізації американцем двоочкових кидків – 6/6. Крім того, цього разу, на відміну від двох попередніх зустрічей, він нарешті пристрілявся здалеку (3/5 триочкових).
 
Форвард
 
Кінтел Вудс («Дніпро») – 26 очок + 8 підбирань + 2 передачі + 2 блок-шоти = 26 РЕ.
 
Кінтел Вудс, який встановив особистий рекорд результативності в чемпіонаті Суперліги, реалізувавши 6 двоочкових, 3 триочкових і 5 штрафних кидків, а також непогано попрацювавши на своєму щиті, допоміг «Дніпру» здобути важливу з турнірної точки зору перемогу над «Миколаєвом».
 
«Великі»
 
Максим Корнієнко («Дніпро») – 19 очок + 16 підбирань + 4 блок-шоти + 2 перехоплення = 33 РЕ.
 
Гра проти «Миколаєва», в якій Максим Корнієнко відзначився переконливим дабл-даблом, здобувши 19 очок і зібравши 16 відскоків, стала для нього найкращою в сезоні. Українець настільки переконливо виглядав у боротьбі під обома щитами, що відсутність травмованого Жерома Мойсо була майже непомітною.
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 15 очок + 14 підбирань + 6 блок-шотів + 3 передачі + 1 перехоплення = 28 РЕ.
 
У матчі з «Черкаськими Мавпами» центровий «ОДЕСИ», який продовжує вражати своєю стабільністю, оформив уже дев’ятнадцятий у сезоні дабл-дабл і у дванадцятий раз здобув не менше 28 балів рейтингу ефективності. Крім того, Шон Кінг встановив особистий рекорд за блок-шотами.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Стенлі Прінгл («ДніпроАЗОТ») – 18 очок + 9 підбирань + 5 передач = 28 РЕ.
Олексій Онуфрієв («Миколаїв») – 22 очка + 3 підбирання + 2 перехоплення + 1 передача = 22 РЕ.

Аарон МакГі («Хімік») – 20 очок + 7 підбирань + 3 передачі + 1 перехоплення = 22 РЕ

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.