вверх  обратно

Эдо Мурич: "Знаю, что будет сложно, но очень надеюсь, что возьмем дома победу в матче с Украиной"

27.11.2020
Капітан збірної Словенії Едо Муріч в коментарі прес-службі ФБУ поділився очікуваннями від матчу проти збірної України в рамках другого вікна кваліфікації Євробаскета-2022.
 
«Як на мене, то організовано у «баблі» все добре. У нас є прекрасна нагода провести більше часу із хлопцями. Це позитивно впливає на командний дух. Звісно, нам бракує прогулянок, зустрічей із рідними, але така наша робота. Ми знаємо, що часи зараз непрості і ми раді тому що можемо грати, ми раді змагатися. Тому кожного дня, цілодобово тут ми готуємося до наступних матчів і сподіваюся нашу місію ми виконаємо.
 
Україна багато років уже не дуже сильно змінює свій склад, хлопці дуже добре знають один-одного, значно краще ніж ми. Ми фактично на кожні змагання готуємося іншим складом. Крім того з ними важко грати бо вони потужна, атлетична команда. Усі матчі з ними були непростими, кожна гра давалася нам важко. Колись вигравали вони, колись ми. Ми готуємося до них, знаємо що буде важко, але дуже сподіваюся, що ми зіграємо на максимумі і візьмемо вдома перемогу». 
 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.