вверх  обратно

Украина - Легион (после матча)

25.02.2012

Після Матчу Зірок 2012 відбулася прес-конференція за участю головних героїв баскетбольного свята, які поділилися своїми емоціями та враженнями.

Ренді Калпеппер, переможець данк-контесту: «Я дуже щасливий перебувати тут. Особливо приємно вперше в житті брати участь у конкурсі кидків згори й одразу ж виграти його. Звичайно, я хотів, щоб мені вдався «данк» через автомобіль, але ризик отримати травму змусив відмовитися від цієї ідеї».

Руслан Отверченко, тріумфатор конкурсу триочкових кидків: «Мені також було дуже приємно брати участь у конкурсі, ще приємніше його виграти, змагаючись із найкращими снайперами Суперліги. Щодо матчу, сподіваюся нам вдалося влаштувати шоу».

Стенлі Прінгл, переможець конкурсу захисників: «Я дуже радий, що мене запросили й дали змогу проявити себе. Насамперед я приїхав підтримати свого товариша по команді Сергія Горбенка, але й для перемоги в конкурсі захисників доклав максимум зусиль».

Стівен Буртт, MVP Матчу Зірок Суперліги-2012:
«Ми чудово провели час, організувавши класне шоу. Я радий, що матч завершився нічиєю, принаймні Україна цього разу не програла… Дуже сподіваюся, що всім сподобалося та ще раз хочу подякувати вболівальникам, які обрали мене до стартової п’ятірки».

Олег Юшкін, тренер команди «Україна»: «По-перше, нічийний результат надовго запам’ятається вболівальникам. По-друге, учасники матчу порадували великою кількістю красивих моментів… Дуже красивий та цікавий матч видався. Шоу переросло у гру, в якій обидві команди прагнули виграти».

Звєздан Мітрович, тренер команди «Легіон»: «Як Олег сказав, спочатку команди грали легко, забивали згори без захисту, потім пішли дальні цікаві кидки. А наприкінці завелися – з’явився захист, було кілька непростих фолів. Гадаю, всі задоволені нічийним результатом. Конкурси були цікавими, а гра – видовищною. Шкода, я не бачив концерту, але решта мені сподобалася».

Крім того, чорногорський наставник БК «Будівельник» і збірної легіонерів розповів, звідки в нього з’явилася вишиванка. Виявилося, що це подарунок команди.

Кирило Большаков, тренер команди «Україна»: «Справді, ближче до кінця гри з’явився спортивний запал. Не скажу, що він був максимальним, але думаю, що всі учасники та вболівальники отримали сьогодні свою порцію адреналіну й задоволення від баскетболу».

superleague.ua

Добавил: SkyTeam
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.