вверх  обратно

Матч звезд Суперлиги. Рэнди Калпеппер - победитель конкурса слем-данков (видео)

25.02.2012

Переможцем Конкурсу Слем-Данків від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона з баскетболу О. Волкова став Ренді Калпеппер («Ферро-ЗНТУ»).

Його суперниками були Вернон Гудрідж («Київ»), Брайан Девіс («Кривбасбаскет»), Віталій Коваленко («Донецьк»), Володимир Конєв («Кривбасбаскет»), Олександр Мішула («Дніпро») та Ленс Харріс («Політехніка-Галичина»).
 
Учасники повинні були продемонструвати по 2 кидки, на підготовку та виконання кожного з яких могли витратити по 1 хвилині. Можна було користуватися допомогою одного або кількох партнерів. У разі невдалої спроби гравець міг повторити кидок, але мав встигнути зробити це за відведену йому 1 хвилину. В іншому разі його спроба не зараховувалася.
 
За підсумками відбіркового раунду до фіналу, крім Ренді Калпеппера , який здобув від суддів максимальні 100 балів (по 50 за кожну з двох спроб), потрапив Вернон Гудрідж (91 бал).
 
У фіналі ж Вернон Гудрідж , який змарнував низку можливостей під час завершальної спроби, відзначився 89 балами, а Ренді Калпеппер записав на свій рахунок 96 балів. На жаль, летючому американцеві не вдалося виконати кидок через капот автомобіля, тож під час останньої спроби він обмежився фірмовим «млином».
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.