вверх  обратно

Клим Артамонов: "Одесса стала для меня вторым домом, ведь я проведу здесь шестой сезон в своей карьере"

2.11.2020

Клим Артамонов втретє у своїй кар’єрі вступає у ряди "Одеси". У цьому сезоні захисник провів чотири поєдинки за "Миколаїв", в яких у середньому проводив 29 хвилин на паркеті, набирав 8.7 очок, робив 3.3 підбирання та 8.7 передач. В інтерв’ю місцевому одеському телеканалу Клим Артамонов розповів про своє повернення, поділився враженням від рівня українського чемпіонату та висловив свою думку, щодо гри "Одеси" на останньому тижні.  

Ви втретє переходите до "Одеси". Раді цьому?
 
- Я дуже радий і дуже вдячний керівництву та тренеру команди, що так вийшло. Знаєте, є такий окремий клуб, в якому ти себе найкраще почуваєш і напевно для мене такий клуб – "Одеса". Це місто стало для мене домом, клуб для мене став чимось більшим ніж просто клубом, адже я тут проведу вже свій шостий повноцінний сезон. Тож, я з нетерпінням чекаю початку ігор.
 
- Що змінилося у порівнянні з минулим періодом перебування в команді?
 
- Змінився склад, адже дуже важко зберегти один і той самий ростер кожен рік. Проте, кістяк український залишився. Я скучив за хлопцями. Інших я також знаю, одного легіонера залишили і я думаю, що мій процес адаптації пройде досить швидко.
 
- Два роки тому, ви спробували свої сили в Іспанії. Важко було потім повертатися в Україну?
 
- Так, був такий період кар’єри. Знаєте, завжди є свої нюанси, але я не можу сказати, що було важко повертатися. Тим паче, зараз, чемпіонат України виходить на новий рівень, багато топових гравців повертаються з хороших ліг. 11 команд борються за плей-оф і самі високі місця, тож, чемпіонат став дуже цікавим.
 
- Багато топових гравців повертається в український чемпіонат. Наш баскетбол про себе ще заявить?
 
- Шанси є завжди. Потрібно вірити та працювати у правильному напрямку. Я впевнений, що рано чи пізно все вийде, український баскетбол ще дасть про себе знати.
 
- Як тобі виступи Одеси минулого тижня?
 
- На минулому тижні команда виграла у "Харківських Соколів" та програла "Дніпру". На жаль, я не встиг тоді приєднатися, адже все це було в дуже короткі терміни. Хороша була перемога над "Соколами", хороша перша половина проти "Дніпра". І хоча поступилися, найголовніше зі сторони гравців – завжди повністю віддаватися грі. Коли ти це робиш, вболівальник ніколи не зможе тобі дорікнути. Навіть я, коли дивився матч по телевізору, бачив, що хлопці віддавалися грі і це дуже багато значить. Тобто, не дивлячись на поразку, я отримав задоволення від гри.    

Источник: ФБУ

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.