вверх  обратно

Владан Вукосавлевич: "Чем сложнее тренировки, тем легче матчи"

24.02.2012

Центровий львівської команди Владан Вукосавлєвіч здобув право виступити у Матчі Всіх Зірок Суперліги. Саме сербський біґмен сьогодні розповідає прес-службі «Політехніки-Галичини» про власні досягнення та подальші плани.

– Як ти відреагував на результати голосування щодо складів Матчу Всіх Зірок?

– Хочу відзначити, що я не вперше беру участь у такому протистоянні. Свого часу мені уже довелося позмагатися у Матчі Всіх Зірок Адріатичної ліги. Тоді виступав за «Хемофарм», щоправда тоді, у 2009-му, у нас не було поділу на «своїх» та «легіонерів», а просто було дві команди «мікст». Такі матчі – велике шоу для уболівальників.

– Ти ставиш перед собою якісь особливі завдання у цьому Матчі?

– Ні. Для мене головне зіграти красиво. Хочу, щоб усім глядачам сподобалася гра. Все інше немає значення.

– Bирушаєш до Києва не один…

– Так. Зі мною їде Ленс Харріс. Удвох буде веселіше. Він візьме участь у конкурсі «данків».

– Усі без виключення гравці «Політехніки-Галичини» говорять, що з приходом нового тренера підвищилося навантаження…

– Так воно і є. Однак, кожен професіонал розуміє: чим складніший тренувальний процес, тим легшими будуть матчі. Іншими словами: важко працюємо – будуть перемоги. Загалом, я дуже добре почуваюся, з того часу, коли я приїхав до Львова, набрав хорошої ігрової форми.

– Зазвичай, центрові не надто вдало виконують штрафні кидки – як тобі вдається демонструвати відмінний результат (80,7% влучань)?
– Тут немає нічого дивного. Хоч у мене й доволі високий зріст, якихось природних даних при виконанні кидків ніколи не було. Це все наслідок важких тренувань. Я постійно вдосконалюю кидки. У тому числі й дальні. Потрібно на майданчику мак сильно працювати.

– Нещодавно ти видaв серію дабл-даблів…

– В останніх матчах моє завдання на майданчику було дещо іншим. Проте я і не думаю зупинятися. Хочу знову і знову приносити команді результат. Покращувати свої можливості й допомагати перемагати. Думаю, уже в наступних матчах уболівальники знову побачать дабл-дабл…

politehgalychyna.com.ua

Добавил: Kmin
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.