вверх  обратно

Александр Липовый: "Рад снова работать с Виталием Чернием"

26.09.2020

Захисник національної збірної України Олександр Липовий нещодавно став гравцем "Прометея". Баскетболіст підписав дворічний контракт з клубом і став останнім дванадцятим гравцем команди у сезоні 2020/2021. Олександр розповів прес-службі "Прометея", як і чому прийняв рішення повернутися в Україну.

Нещодавно, ви сповістили, що залишаєте "Промітеас". Чому так сталося і як опинилися в Прометеї?

В мене була домовленість з "Промітеасом", все було добре. Проте, Covid-19 змінив це. Довелося за обопільним рішенням розірвати контракт. Але я радий повернутися додому, до рідних. Тим паче, в такий важкий час. Рішення летіти на Батьківщину ми прийняли всією сім’єю. Чесно кажучи, довго не думав щодо пропозиції від "Прометея". Я і Віталій Миколайович Черній спілкувалися влітку. Він мені казав, що чекає на мене, якщо будуть якісь проблеми з "Промітеасом". Так і вийшло, два дні тому я повідомив, що повертаюсь в Україну і ось тепер я в "Прометеї".

Була інформація, що вами цікавився "АЕК". Це дійсно так?

"АЕК" цікавився мною і дуже хотів підписати. Проте, у мене був контракт з "Промітеасом" і клуб мене не відпустив. Тому "АЕК" зробив пропозицію іншому гравцю. Угода з "Промітеасом" була розірвана досить запізно, тягнули до останнього. "АЕК" не став чекати, адже сезон вже стартує менш ніж через тиждень.

Чи вплинуло на ваше рішення перейти у Прометей те, що ви і Віталій Черній давні знайомі?

Я зростав з ним як гравець. Майже 5 років працювали разом. Це було в БК Київ і він давав мені впевненість у своїх силах. Віталій Миколайович вірив у мене, у нього чудовий підхід до роботи. Тому, я з задоволенням продовжу цей шлях. Гадаю, ми досягнемо високих цілей, головна з яких – чемпіонство!

Ти вже маєш у своїй колекції Кубок України, хочеш повторити досягнення?

Хочу виграти не лише кубок, а й стати чемпіоном країни. В Європі також хочеться пограти. Подивимся, яка буде ситуація з коронавірусом. Сподіваюся – все буде добре. Гадаю, інших цілей у клубу немає. Я дивився інтерв’ю інших гравців команди і цілі у всіх однакові.

    

Источник: ФБУ

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.