вверх  обратно

Суперлига провела товарищескую игру с представителями СМИ

21.02.2012

Уже вдруге Суперліга провела товариську гру з представниками ЗМІ. І якщо у вересні перемогу святкували журналісти, то цього разу (а гру було присвячено Матчу Зірок 2012) команда Суперліги взяла реванш, обігравши працівників пера та мікрофону з рахунком 45-25 (6-8, 12-11, 12-2, 15-4).

Команду Суперліги до матчу в якості головного тренера готував Альгімантас Павілоніс. Тренером збірної ЗМІ став Володимир Брюховецький.
 
Незважаючи на те, що вже на сьомій секунді травми зазнав Макс Сергєєв, представники ЗМІ захопили лідерство на старті поєдинку, чому сприяла й велика кількість втрат команди Суперліги в першій половині (18). Однак у третій чверті підопічні Альгімантаса Павілоніса втекли у відрив, відзахищалися та вдало зіграли на підбираннях, повністю виконавши настанови тренера. Протягом заключних десяти хвилин вони закріпили свій успіх.
 
Найрезультативнішим гравцем матчу став представник команди Суперліги Олег Степовий, який відзначився 14 очками та 8 підбираннями. Олексій Наумов оформив дабл-дабл (13 очок + 12 підбирань), здобувши в підсумку 18 балів рейтингу ефективності. 8 очок і 5 підбирань на свій рахунок записав Сергій Голод.
 
У складі команди ЗМІ варто відзначити Максима Дорошенка, чий доробок склав 9 очок, 8 підбирань і 6 перехоплень. Петро Троць здобув 5 очок і зібрав 3 відскоки.
 
Усі учасники матчу отримали справжнє задоволення від гри та спілкування один з одним.
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.