вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

20.02.2012

Протягом тижня відбулися матчі чемпіонату та Кубка Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Маркус Вокер («Говерла») – 28 очок + 8 підбирань + 5 передач + 2 перехоплення = 31 РЕ.
 
У Запоріжжі, де «Говерла» перемогла «Ферро-ЗНТУ» з рахунком 101-78, Маркус Вокер провів найкращий матч у сезоні, реалізувавши 10/16 кидків з гри та 5/7 штрафних. Окрім здобутих очок, захисник «Говерли» відзначився рекордними вісьмома підбираннями, а також п’ять разів асистував партнерам.
 
Джастін Лав («ОДЕСА») – 26 очок + 5 підбирань + 3 передачі + 2 перехоплення = 29 РЕ.
 
Джастін Лав відіграв ключову роль у перемозі «ОДЕСИ» над «Азовмашем», особливо потужно провівши заключну чверть. Загалом американський захисник реалізував 7/10 кидків із гри та 9/10 штрафних, ставши найрезультативнішим і найефективнішим гравцем зустрічі.
 
Форварди
 
Суад Шехович («Будівельник») – 24 очка + 6 підбирань + 4 перехоплення = 23 РЕ.
 
П’ять влучань Суада Шеховича з-за дуги, а також холоднокровність чорногорського форварда під час пробиття штрафних (9/11), допомогли «Будівельнику» виграти матч-відповідь однієї фіналу Кубка Суперліги з «Донецьком» і здобути путівку до Фіналу чотирьох.
 
Мирослав Тодич («Політехніка-Галичина») – 15.5 очка + 8.5 підбирання + 4 передачі = 20 РЕ*.
 
Ставши найкращим гравцем «Політехніки-Галичини» в переможному матчі з «Хіміком», за підсумками якого він записав на свій рахунок 24 бали рейтингу ефективності, через кілька днів Мирослав Тодич допоміг львів’янам здолати «ДніпроАЗОТ». І хоча цього разу з дальніми кидками в боснійського форварда не склалося, він став найкращим у команді за підбираннями (8) і передачами (5).
 
Центровий
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 15 очок + 9 підбирань + 4 передачі + 3 перехоплення + 2 блок-шоти = 25 РЕ.
 
У матчі з «Азовмашем» Шон Кінг уже звично переграв своїх візаві, забезпечивши «ОДЕСІ» перевагу в боротьбі під щитами, а крім того, став третім за результативністю у складі одеської команди, реалізувавши по п’ять двоочкових і штрафних кидків.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Даррелл Мітчелл («Хімік») – 25.5 очка + 4.5 передачі + 4 підбирання + 3 перехоплення = 24.5 РЕ*.
Зак Морлі («Будівельник») – 12 очок + 9 підбирань + 7 передач = 23 РЕ.
Майкл Девіс («Ферро-ЗНТУ») – 11.5 очка + 12.5 підбирання + 2 передачі + 1 блок-шот = 21.5 РЕ*.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.