вверх  обратно

Хмельницкий примет 4-й тур чемпионата Украины 3х3

11.08.2020
У суботу, 15 серпня, в Хмельницькому під егідою міського голови Олександра Симчишина відбудеться 4 тур чемпіонату України з баскетболу 3х3.
 
Нагадаємо, у основі визначення літнього чемпіона України з баскетболу 3х3 полягає регіональний принцип. Він поєднує чотири тури та суперфінал. Регіональні тури мають відповідні назви: Центр, Південь, Захід, Схід.
 
 
А уже завтра ми назвемо місце проведення грандіозного фіналу чемпіонату України з потужним призовим фондом!
 
Потрапити на один із чотирьох регіональних турів мають можливість переможці обласних етапів, а також команди, що пробилися з сита кваліфікації.
 
 
Першим етапом є обласні (відбіркові) змагання, де команди у своїх областях визначатимуть учасників великого регіонального старту, який буде одним із турів чемпіонату України 3х3. Переможець кожного обласного турніру отримує по одній путівці у тур чемпіонату України свого регіону. Якщо обласних етапів у регіоні буде зіграно менше восьми, володарі решти путивок визначаться у кваліфікації. 
 

Подати участь у кваліфікацію чемпіонату України може будь-яка українська команда.  

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.