вверх  обратно

Определилось расписание матчей Суперлиги 3х3 на НСК "Олимпийский"

9.08.2020
9 серпня в Києві на НСК Олімпійський відбудеться 5-й тур Суперліги 3х3. Визначився розклад турніру, в рамках якого відбудеться кваліфікаційний раунд та основний — груповий. 
 
- Через складну епідемічну ситуацію в чоловічій кваліфікації візьмуть участь не більше 12-ти команд. Їх було визначено за поточним рейтингом, вони розіграють 4 перепустки у груповий раунд.
 
- Змагання пройдуть без уболівальників. Трансляцію змагань дивіться у прямому ефірі на YouTube та Facebook ФБУ, а також на сайті FBU.ua. Початок - 11:00.
 
- Призовий фонд чоловічого турніру складатиме 32 тисячі гривень. 
 
- Усі учасники змагань мають здати тест на COVID-19 та мати оригінал довідки про результати тесту SARS-Cov-2  (коронавірус COVID-19) при реєстрації на змаганнях. Довідка про результати тесту має бути датована не пізніше трьох днів до початку змагань. ФБУ компенсує гравцям витрати на тестування.
 

- Попередня реєстрація для учасників для учасників кваліфікації з 8:30 до 9:30. 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.