вверх  обратно

5-й тур Суперлиги 3х3 пройдет на НСК "Олимпийский"

3.08.2020
Грандіозна звістка для усіх любителів баскетболу 3х3. Черговий тур  Суперліги Парі-Матч 3х3 прийме головний стадіон країни. Вперше змагання з 3х3 відбудуться у чаші НСК "Олімпійський". Федерації баскетболу України вдалося домовитися провести один із турів чемпіонату у культовому для українського спорту місці.
 
У рамках передостаннього 5-го туру Суперліги Парі-Матч 3х3 гравців зіграють безпосередньо на самому стадіоні. Два професійні майданчики будуть змонтовані біля одних з воріт "Олімпійського". Наразі ФБУ розпочинає підготовчі роботи, по оснащенню локації.
5-й тур відбудеться у Києві 9 серпня. Передуватиме основній сітці турніру кваліфікаційний етап до якого мають можливість подати заявку усі охочі команди.
 
 
За регламентом змагань Суперліга 3х3 складається з п’яти турів та Фіналу. Участь у топовому клубному турнірі 3х3 беруть переважно професійні гравці. Останній тур у чемпіонаті пройшов в Одесі, а його переможцями у змаганнях чоловіків стала збірна України U23.
 
Участь у головній сітці пятого туру Суперліги Парі-Матч першочергово мають право взяти 8 кращих команд за рейтингом турніру.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.