вверх  обратно

Четыре региональных тура и финал. ФБУ назвала систему определения чемпиона Украины 3х3

26.06.2020
Днями виконком Федерації баскетболу України затвердив систему проведення чемпіонату України з баскетболу 3х3. В її основі лежить регіональний принцип, а також система трьох етапів. Першим етапом є обласні (відбіркові) змагання де команди у своїх областях визначатимуть учасників великого регіонального старту, який буде одним із турів чемпіонату України 3х3. Переможець кожного обласного турніру отримає по одній путівці у тур чемпіонату України свого регіону.
 
Таких турів цього літа в Україні буде чотири, матимуть географічні назви та відбудуться у Центрі на Заході, Півдні та Сході. Перший тур чемпіонату України стартує уже цієї неділі у столичному Гідропарку та збере один із найсильніших складів останніх сезонів. Уже завтра буде оприлюднено календар кваліфікаційного етапу та розклад основної сітки змагань.
 
У основну сітку першого туру чоловічого чемпіонату України напряму потрапить 4 кращих команди за рейтингом центрального регіону (Київська, Житомирська, Чернігівська області та м. Київ) та 4 кращі команди за загальним рейтингом команди з усієї України. Ще чотири команди будуть визначені шляхом кваліфікаційного турніру. Через умови адаптивного карантину в Україні у кваліфікації візьмуть участь не більше 12-ти команд, а самі матчі відбуватимуться без глядачів. Учасники кваліфікації будуть названі завтра. Призовий фонд першого туру становитиме 50 тисяч гривень.
 
 
Більшість учасників чемпіонату України цікавить шлях до фіналу, який має відбутися 24 серпня. Прямі путівки здобудуть дві команди, які виграли срібло та золото у регіональному етапі (турі чемпіонату України), ще чотири команди Фіналу визначаться у кваліфікаційному турнірі Фіналу
 
Наразі ми можемо оприлюднити дати усіх чотирьох турів чемпіонату України 3х3
 
 
Другий тур (Захід) дата проведення – з 11-12.07. 2020 р. (місце проведення за призначенням ФБУ);
 
Третій тур (Південь) дата проведення – з 01-02.08.2020 р. (місце проведення за призначенням ФБУ);
 
Четвертий тур (Схід) дата проведення – з 15-16.08. 2020 р. (місце проведення за призначенням ФБУ):
 
Фінал чемпіонату України 3х3 – 22-24.08.2020 р. (місце проведення за призначенням ФБУ).
 
Дата, місце та система проведення Змагань можуть змінюватись за рішенням Федерацією баскетболу України (далі – ФБУ).
Просимо звертатися організаторів обласних турнірів західних, південних та східних регіонів, які готові проводити відбіркові етапи до регіональних змагань (турів чемпіонату України), звертатися до ФБУ.
 
 
evstratenko_v@hotmail.com
 

067 4407416 

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.