вверх  обратно

"Кривбассбаскет" подписал Маркуса Фейсона

11.02.2012

Американський захисник Маркус Фейсон (1978 р.н., 196 см), добре знайомий вітчизняним уболівальникам за виступами у складі «Києва» та «Дніпра», поповнив склад БК «Кривбасбаскет». Таким чином, баскетболіст змінив у складі криворізької команди свого співвітчизника Елвіна Сноу.

Нагадаємо, що в сезоні 2007/2008 американець захищав кольори БК «Київ», з яким завоював срібні медалі Суперліги (10.2 очка + 2.6 підбирання + 1.6 передачі).
 
А поповнивши «Дніпро» перед початком плей-офф сезону 2009/2010, Фейсон провів у складі дніпрян 9 матчів у чемпіонаті Суперліги (13.7 очка + 4.8 підбирання + 1.7 перехоплення).
 
Останнім клубом досвідченого баскетболіста був бельгійський «Verviers-Pepinster», за який Фейсон провів 10 матчів (10.9 очка + 3 підбирання + 1.8 передачі + 1.6 перехоплення). Крім того, нагадаємо, що донедавна натуралізований американець вважався одним із лідерів національної збірної Бельгії з баскетболу.
 
Зміни у складі команди прокоментував головний тренер «Кривбасбаскету» Айнарс Багатскіс: «Новачком команди став Маркус Фейсон. Він досить досвідчений гравець, пограв у Європі та в Україні і, я сподіваюся, йому не знадобиться багато часу для адаптації».

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.