вверх  обратно

Руководство "Говерлы" провело встречу с болельщиками

31.01.2012

Президент команди Микола Палійчук, спортивний директор клубу Андрій Дроздов, а також голова обласної організації баскетболу Ріяфат Гасимов зустрілися з вболівальниками БК «Говерла»

На зустріч з керівництвом команди прийшло кілька десятків вболівальників. Назвати цю організованою подію формальністю аж ніяк не можна – адже під час діалогу шанувальники баскетболу дізналися багато нових думок і ідей керівництва «Говерли» щодо розвитку фанатського руху. Також спортивні функціонери почули питання, які хвилюють пересічних прихильників баскетболу.

Така зустріч була потрібна обом сторонам, зазначив Микола Палійчук. Він усвідомив цю потребу у соціальних мережах. В інтернеті, за спостереженнями президента «ведмедів», було чимало прохань про організацію цього діалогу. Адже вболівальникам було цікаво почути думку керівництва до подій навколо життя і результатів «Говерли».

Найперша новина, яка стала відома після зустрічі з керівництвом клубу – про організацію поїздки івано-франківських вболівальників на перший матч розіграшу Кубку Суперліги до Одеси. Як відомо, ця гра відбудеться 4 лютого. Президент «Говерли» Микола Палійчук озвучив завдання-мінімум на цей турнір – участь у Фіналі Чотирьох. Тож, аби місцевий клуб досягнув мети, зазначив президент «зелено-жовтих», йому необхідна палка підтримка своїх фанатів, особливо у виїзному матчі з одеситами. Наразі ще вирішується транспортні питання – прикарпатці поїдуть поїздом чи автобусом. Також в клубі повідомили, що «на виїзді» готові забезпечити своїх вболівальників харчуванням.

Водночас Микола Палійчук запевнив, що у клубі зацікавлені у розвитку фан-руху навколо баскетбольного клубу «Говерла». Зокрема керівник закликав вболівальників організовуватись і налагоджувати тісніші контакти з адміністрацією «ведмедів». Натомість в «Говерлі» пообіцяли всіляке сприяння у реалізації ідей фанатів – від фінансової підтримки перформансів на матчах, організації поїздок на виїзні ігри до допомоги з встановленням баскетбольних щитів в мікрорайонах Івано-Франківська. Також у клубі пообіцяли допомогти з виготовленням фанатської атрибутики.

Вболівальників більше цікавили питання стосовно ростеру команди – чи не хоче керівництво підсилитися новими гравцями? У відповідь, Микола Палійчук повідомив, що придбання гравців має ініціювати тренер. Однак сьогодні від нього така потреба не озвучується. Водночас президент не відкинув можливість підсилення баскетболістами команд, які не потрапляють у плей-офф Суперліги.

Також у клубі запевнили у подальших виступах «Говерли» у Єврокубках, у разі, якщо «ведмеді» займатимуть призові місця за підсумками регулярного національного чемпіонату. Адже наразі для цього дещо покращено інфраструктуру домашньої арени – з’явилася нова роздягальня і глядацькі трибуни.

На зустрічі пообіцяли також організувати зустріч з баскетболістами «Говерли». Орієнтовно, перед розіграшем «Фіналу Чотирьох», якщо туди проб’ються наші баскетболісти.

Зустріч з вболівальниками завершилася приємнмою подією – керівництво команди подарувало вболівальникам новий барабан на фан-сектор. Зі сподіваннями, що цей інструмент допоможе ще краще і палкіше підтримувати своїх улюбленців.

bcgoverla.if.ua

Добавил: Goverla IF
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.