вверх  обратно

Промежуточные результаты голосования за стартовые пятерки Матча Звезд Суперлиги-2012

30.01.2012

До завершення голосування за стартові п’ятірки команд «Україна» та «Легіон» Матчу Зірок Суперліги-2012, який, нагадаємо, відбудеться 25 лютого в київському Палаці Спорту, залишилося трохи більше тижня. До вашої уваги проміжні результати вибору, зробленого вболівальниками, що продемонстрували неабияку активність, голосуючи за своїх улюбленців.

 
Дані станом на 15:00 30 січня 2012 року.
 
Серед претендентів на позицію розігруючого у стартовій п’ятірці команди «Україна», як і раніше, лідирує гравець «Черкаських Мавп» Олександр Панченко (33 %). Найближчі переслідувачі – баскетболісти «Ферро-ЗНТУ» Артем Буцький (27 %) і «Дніпра» Стівен Буртт (22 %) – дещо відстали.
 
Своєю чергою, захисник «Донецька» Рамел Каррі (23 %) вийшов у лідери голосування за місце в стартовій п’ятірці команди «Легіон». Однак у спину йому дихають одразу кілька конкурентів: Вілл Соломон («Черкаські Мавпи») – 18 %, Ренді Калпеппер («Ферро-ЗНТУ») – 15 %, Деррік Лоу («Дніпро») – 15 %.
 
Натомість Руслан Отверченко («Київ»), за якого віддали свої голоси 37 % уболівальників, суттєво випередив інших претендентів на позицію атакуючого захисника в команді «Україна».
 
Серед претендентів на позицію атакуючого захисника в команду «Легіон» визначилися два лідери – Джеремі Шаппел («Ферро-ЗНТУ»), за якого проголосували 35 % уболівальників, і Деррік Зіммерман («Київ»), котрий набрав 30 % голосів.
 
Артур Дроздов («Азовмаш») продовжує лідирувати в боротьбі за позицію легкого форварда команди «Україна». У представника маріупольської команди – 42 % голосів уболівальників.
 
У голосуванні за найкращого легкого форварда команди «Легіон» Зак Морлі («Будівельник») із 36 % голосів випереджає Брайана Гріна («Говерла»), в якого 27 %.
 
Беззаперечне лідерство серед претендентів на позицію важкого форварда команди «Україна» продовжує утримувати Олексій Печеров («Азовмаш»), якому віддали свої голоси 44 % вболівальників.
 
Схожа ситуація склалася і в голосуванні за позицію важкого форварда стартової п’ятірки команди «Легіон», де Чарльз Томас («Дніпро») отримав 48 % голосів. Утім, прихильники Річарда Гуінна («Ферро-ЗНТУ») не мають наміру здаватися – 34 %.
 
Зате голоси шанувальників В’ячеслава Кравцова («Донецьк»), як і раніше, дозволяють йому не помічати конкурентів і впевнено утримувати першу сходинку серед претендентів на позицію центрового команди «Україна» – 52 %.
 
Серед претендентів на позицію центрового в команду «Легіон» вперед вирвався Шон Кінг («ОДЕСА») – 31 %, доволі суттєво випередивши Майкла Девіса («Ферро-ЗНТУ») – 17 %.
 
Нагадуємо, що голосування на офіційному сайті Суперліги завершиться 7 лютого.
 
Поспішайте підтримати своїх улюбленців! Обирайте найкращих баскетболістів Суперліги! Зробити це можна, перейшовши за посиланням, або ознайомившись із умовами СМС-голосування.
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.