вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

30.01.2012

Протягом тижня відбулося десять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Вілл Соломон («Черкаські Мавпи») – 31 очко + 6 передач + 5.5 підбирання + 2.5 перехоплення = 27.5 РЕ*.
 
Після матчів із «Азовмашем» і «Кривбасбаскетом» Вілл Соломон ще більше зміцнив своє лідерство в рейтингу найрезультативніших гравців Суперліги. У зустрічі з маріупольцями американець провів на паркеті сорок хвилин, ставши автором 25 очок, 7 передач і 5 підбирань. У переможній грі з криворізькою командою зіграв дещо менше, але повторив рекорд результативності сезону, здобувши 37 очок (5/7 двоочкових, 5/5 триочкових, 12/17 штрафних) і відзначившись 38 балами рейтингу ефективності.
 
Джастін Лав («ОДЕСА») – 17.5 очка + 4 підбирання + 4 передачі = 19.5 РЕ*.
 
На тижні «ОДЕСА» провела два виїзні матчі, ледь не обігравши «Донецьк» і перемігши «Азовмаш». Якщо в донецькому поєдинку Джастін Лав, відпрацьовуючи, як завжди, і в захисті, і в нападі, перебував у тіні партнерів, то в Маріуполі він узяв на себе роль лідера, замінивши Віллі Діна, котрий на фоні втоми провів найгіршу гру в сезоні. Натомість Лав реалізував 10/15 кидків з гри й 2/2 штрафних, а також зібрав 6 відскоків.
 
Форварди
 
Кінтел Вудс (Дніпро) – 15 очок + 5 підбирань + 1.5 передачі + 1 перехоплення = 17 РЕ*.
 
Провівши доволі скромний матч із «Політехнікою-Галичиною», американський форвард накопичив сили для принципового протистояння з «Києвом», у якому вирішувалася доля останньої путівки до Кубка Суперліга. І вона дісталася дніпрянам значною мірою завдяки саме Вудсу, що відзначився не лише 25 очками та 6 підбираннями, ставши найкращим гравцем зустрічі, а й кидком, після якого шанси киян на успіх стали примарними.
 
Олексій Печеров («Азовмаш») – 21 очко + 4.3 підбирання + 2.3 блок-шота + 1.6 передачі = 22.3 РЕ**.
 
Олексій Печеров надзвичайно стабільно провів усі три поєдинки своєї команди протягом тижня. Окремо відзначимо гру в Черкасах, де саме десять очок українського «бігмена» протягом останньої хвилини принесли маріупольцям перемогу, та домашній поєдинок із «Будівельником», за підсумками якого Печеров став автором 25 очок. А загалом у трьох матчах українець реалізував 11/17 двоочкових і 10/16 триочкових кидків.
 
Центровий
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 17.5 очка + 10 підбирань + 3.5 передачі + 2.5 блок-шота + 1.5 перехоплення = 26.5 РЕ*.
 
Минулого тижня Шон Кінг, як завжди, був на висоті. І якщо в матчі з «Донецьком» його 21 очко та 9 підбирань не допомогли одеській команді, то в перемозі над «Азовмашем» центровий, що відзначився сімнадцятим у сезоні дабл-даблом, відіграв вирішальну роль, як і його партнер Джастін Лав.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Стівен Буртт (Дніпро) – 16.5 очка + 5 передач + 3.5 підбирання + 1 перехоплення = 16.5 РЕ*.
Іван Раденович («Донецьк») – 20 очок + 7 підбирань + 1 передача + 1 перехоплення = 20 РЕ.
Брайан Девіс («Кривбасбаскет») – 15.5 очка + 9.5 підбирання + 3 передачі + 1 блок-шот = 25.5 РЕ*.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.