вверх  обратно

Мирослав Тодич: "Украинский чемпионат очень сильный"

28.01.2012

Уродженець Боснії Мірослав Тодіч у складі львівської команди провів лише три матчі, проте вже запам’ятався вдалою грою під щитами та результативними кидками. Про життя боснійця у львівській команді розповідає сам Мірослав.

– Мірославе, як ти потрапив у «Політехніка-Галичину»?

– Якщо чесно, то я про український баскетбол до останнього практично нічого не знав. Лише трохи згодом мої друзі почали розповідати про Україну. Першим, хто мене «просвітив» про вашу державу, став Саша Васільєвіч. Тоді він виступав за БК «Донецьк» і, після спілкування з ним, я зрозумів, що український чемпіонат дуже сильний. Вже тоді зацікавився Суперлігою. А вже цього сезону Ленс Харріс, з яким я знайомий по грецькому чемпіонаті, порадив мою кандидатуру керівництву львівської команди. Таким чином я опинився у «Політехніці-Галичині».

– Інформація про українську Суперлігу підтвердилася?

– Так, після приїзду сюди, я переконався, що цей чемпіонат дуже сильний. Тут непросто виступати, однак це додає стимулу. Хочеться у кожному матчі викладатися на повну.

– Ти вже освоївся у «Політехніці-Галичині»?

– Хочу одразу пояснити. У мене було надто мало часу для освоєння комбінацій. Провів три матчі практично без підготовки. Важко було орієнтуватися у командних діях. Зараз я вже кілька днів мав змогу потренуватися з командою, осмислити всі задумки тренера. У стрій колективу починаю входити.

– У першому матчі ти зробив дабл-дабл – коли очікувати наступного?

– Уже в понеділок (усміхається. – Авт.). Думаю, що я зможу непросто зробити дабл-дабл, а й допомогти команді здобути чергову перемогу.

– Як тобі Львів?

– Чудове місто. Я живу у центрі, який багатий на архітектурні пам’ятки. Мені дуже подобається, а ще більше мені подобається підтримка місцевих вболівальників, сподіваюся, що не підведемо їх…

politehgalychyna.com.ua
Добавил: dinero
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.