Київ-Баскет продовжує боротьбу за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів. У другому колі кваліфікації його суперником буде іспанський Бургос. Напередодні першого тайму цієї двоматчевої дуелі кияни провели відкрите тренування на арені поєдинку.

Про інтенсивність заняття красномовно свідчать вотер-брейки – команда швидко пила воду, щоб знову продовжити роботу на паркеті. Комбінації, кидкові вправи, дії на швидкість. Головний тренер Айнарс Багатскіс за традицією безпосередньо керував тренувальним процесом, його асистенти Леонід Яйло і Артем Сліпенчук слідкували за дотриманням настанов коуча.

У такій грі рішення треба приймати оперативно і менше помилятися: суперника вивчили, у четвер о 19-й прийде час продемонструвати усі напрацювання на ділі.

Айнарс Багатскіс:команда зробить усе, аби подолати іспанський бар’єр. Є гарна новина – Бургос і сам грає у гарний баскетбол, але й іншим дає можливість грати. Вони не люблять, коли проти них грають жорстко. То ж постараємося підготувати їм невеличкі сюрпризи і у нападі, і в захисті. Ми маємо зіграти жорстко, агресивно у захисті. Якщо ми дамо іспанцям відчути, що без тиску вони можуть організувати свої атаки, можуть погрожувати, у нас будуть великі проблеми. Сподіваємося на підтримку трибун. Повірте – вболівальники женуть команду вперед. Буде підтримка – будемо більш розкутими і це піде нам на користь.