вверх  обратно

Руководство "Говерлы": "Для усиления команды мы должны видеть перспективы призовых мест"

26.01.2012

Президент БК "Говерла" Микола Палійчук, а також генеральний директор клубу Богдан Жук, діляться враженнями від виступу команди у сезоні 2011-2012.

Микола ПАЛІЙЧУК, президент БК "Говерла":


- Прокоментуйте останні інфраструктурні зміни в стані команди...

- Я б не сказав, що це серйозне покращення інфраструктури. Ми просто виконували вимогу ФІБА – нові додаткові місця в залі і роздягальні. Це було зроблено для того, щоб ми могли брати участь у європейських змаганнях в наступних сезонах. А загалом нам потрібен новий зал, вмістимістю від 3,5 до 5 тисяч вболівальників. Сьогодні кажуть, що Палац Спорту буде побудований в Чукалівці – я тільки "за", якщо це дозволяє комунікація, треба лише зробити якісне транспортне сполучення. Але, нажаль, в бюджеті області в цьому році я не побачив статті на будівництво цієї споруди.

- Як оціните виступи «Говерли» і тот потенціал, що має команда?

- Зараз є велике бажання, щоб ми вийшли на пік форми на третє коло і плей-оф. Адже сьогодні бачимо, що травма заважає продуктивно грати Колмену, а це основний центровий, до того ж нестабільними є інші американці. Незважаючи на це, ми також покладаємо великі надії на Кубок Суперліги. Як мінімум, чекаємо участі "Говерли" у Фіналі Чотирьох. Щодо підсилення – то тут мають бути гарантії від тренерів. Ми не будемо вливати нові кошти на гравців, якщо не буде хороших результатів, якщо не будемо бачити, що є потенціал призових місць.

Богдан ЖУК, генеральний директор БК "Говерла":

- В принципі, так як ми планували, так воно і йде – виступи «Говерли» на даний момент оцінюємо нормально. Наше завдання – попасти у вісімку, а там будемо бачити, як планувати свою роботу. Нічого поганого в тому не бачу, як дехто каже, що клуб скотився вниз – це нормальна робоча обстановка і я задоволений тим, як грає на сьогоднішній день команда.

- Чи можемо очікувати кадрових ротацій у складі команди?

- Ну, це вже залежить не так від мене, як від самої команди, а саме тренерського складу. На сьогоднішній момент, питання стояло в коштах – зможемо ми витягнути чи ні. До того ж напередодні ми зробили трибуни, нову роздягальню. Гроші, які пішли на Єврочеллендж – ми також їх не планували витрачати – вони мали бути освоєні в регулярному чемпіонаті. Побачимо, чи будуть ще ресурси на зміни в складі. Але стратегічно – такі плани були і є. Час покаже. Можливо, в процесі третього кола, когось візьмемо. Якщо в найближчих матчах ми побачимо стабільність команди, здатність боротись за призові місця (що також є нашою метою) – тоді поговоримо про підсилення.

- Мова йде про українців чи легіонерів?
- І тих і тих. Зрозуміло, що для цього доведеться попрощатися з котримось з американців, ну і плюс хочемо дозаявити ще одного українця.



bcgoverla.if.ua

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.