вверх  обратно

Владимир Коваль - о готовности "Харьковских Соколов" к сезону

16.09.2019

Головний тренер «Харківських Соколів» Володимир Коваль розказав про підготовку команди до нового сезону Суперліги.

- Володимире, цими вихідними «Харківські Соколи» зіграли свої перші матчі у новому складі. Безперечно, всі розуміють, що команда на етапі становлення, хлопці тілько-но знайомляться один з одним. Проте хотілося б почути ваше резюме та враження від турніру в Запоріжжі.

- Ви, звісно, маєте рацію. Команда дійсно на етапі становлення, тож основним завданням цього турніру був пошук зв'язків, награвання складу. Тому ми давали пограти всім, експериментували з п’ятірками. Ми звісно не робимо трагедії з результату. Головне, що ми отримали інформацію для подальшої роботи над становленням команди.

- Що можете сказати про команди, з якими вдалось зустрітись на турнірі?


- Усі наші суперники – дуже якісні команди. «Прометей» – теж нова команда, але вони на відміну від нас тренуються вже місяць і провели вже більше десяти товариських передсезонних поєдинків. «Запоріжжя» зіграло декілька ігор, тому в них також була інформація для роздумів. БК «Одеса» грав невеликою ротацією, бо в них один гравець травмувався, а ще один поїхав на турнір Ліга Націй 3х3. З ними ми якраз грали першу половину на рівних, а у другій половині матчу ми почали експериментувати, а одесити зробили більшу ставку на перемогу.

- Що можете сказати з приводу фізичної готовності команди?


- Звичайно треба відзначити, що хлопці приїхали на турнір під великим фізичним навантаженням. Ми тренувались майже два тижні без вихідних. І в Запоріжжя ми приїхали спеціально в такому стану, щоб побачити хлопців на фоні таких навантажень. Це звісно позначилось – у третій грі нас вистачило рівно на половину.

- За кілька днів «Соколи» відправляться на ще один турнір, цього разу у Кам'янске. Чого чекаєте від цих товариських матчів?

- Так, у нас у суперниках будуть ті самі «Прометей», «Запоріжжя» та ще «Миколаїв». Як раз у нас є три дні, щоб попрацювати над помилками і підійти до турніру вже трохи в іншому фізичному та моральному стані.

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.