вверх  обратно

Руслан Отверченко подписал контракт с "Киев-Баскетом"

14.09.2019

Гравець БК "Київ-Баскет" Руслан Отверченко, який одним з останніх підписав контракт з клубом, розповів про адаптацію у колективі і хід підготовки до матчів Ліги чемпіонів з "Капфенбергом".

– Мене усе влаштовує. Підхід професійний, багатьох хлопців давно знаю. З усіма товаришуємо, атмосфера, звісно, теж гарна. Тому ніяких проблем з адаптацією не відчув. А що стосується командної роботи – ще є над чим працювати, але підходимо до старту сезону у гарній фізичній формі.

– До вимог Айнарса Багатскіса довго звикав?

– Для мене, в принципі, нічого нового у тренувальному процесі нема. Усе поставлено на високому рівні. Айнарс розуміється на баскетболі і тут нема жодних сумнівів, треба просто довіряти йому. Виконувати те, що він каже і демонструє – як і що треба робити.

– Що на сьогодні знаєш про найближчого суперника у Лізі чемпіонів?

– Дивилися на планшеті у Артема Сліпенчука. Команда дисциплінована, але поки що детально її не розбирали. Ми знаємо, що це чемпіон Австрії. Вони безперечно вміють грати у баскетбол і треба серйозно ставитися до суперника.

– Перший матч граєте на виїзді, наскільки це допоможе вам вийти до наступного кола кваліфікації?

– Домашня арена – це завжди перевага. Але для надійності треба вигравати два матчі і тоді все буде гаразд (посміхається – ред.).

– На підтримку трибун у матчі-відповіді розраховуєте?

– Звісно. Глядачі – це шостий гравець на майданчику. Підтримка фанів завжди приємна, надихає на перемогу і додає енергії, аби досягнути мети.

Источник: Киев-баске

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.