вверх  обратно

"Харьковские Соколы" представили весь тренерский штаб команды

14.09.2019

Представлено весь тренерський штаб «Харківських Соколів», що допомагає Володимиру Ковалю у керівництві командою.

Другий тренер БК «Харківські Соколи» - Олег Володимирович Манойленко.

У свої 33 баскетболу присвятив біля 25 років. Один із засновників Харківської федерації баскетболу, де очолив розвиток дитячого баскетболу. У сезоні 2015-2016 був другим тренером БК «Харків». У 2016 році став одним із засновників баскетбольного клубу «Junior», в якому вже тренується більше 150 дітей. А в сезонах 2017-2019 працював головним тренером БК «Харківські Соколи». З 2019 року працює у складi тренерського штабу юнацької збiрної України U-14.

Начальник команди - Ксенія Вікторівна Феденко

Ксенія – керівник з колосальним досвідом. Багато років вона посідала керівні посади у великих бізнес-концернах, в яких контролювала важливі процеси розвитку компаній. У «Соколах» Ксенія – незамінна людина. Саме вона відповідає за всі питання щодо буденного життя команди – від екіпірування та підготовки виїзних поєдинків до контрактів з гравцями.

Спортивний лікар - Володимир Володимирович Клименко

Випускник Харківського Національного медичного університету. Спортивний лікар вищої категорії. За свою довгу спортивну кар’єру встиг попрацювати з багатьма спортивними харківськими командами: волейбольний клуб «Локомотив», футбольний клуб «Металіст», футзальний клуб «Локомотив» та національна футзальна збірна України.

Тренер з фізпідготовки - Олена Сергіївна Белоусова

КМС з баскетболу. Гравець першої ліги БК «Дончанка» (2010-2014), БК «Мусон» (2014-2016). Має сертифікати тренера тренажерного залу та інструктора групових програм. Нутріціолог, консультант з харчування, експерт з питань схуднення. Член федерації бодібілдингу України. Учасник і призер змагань в категорії фітнес бікіні.

Лікар-масажист - Володимир Олександрович Шугай

Також все життя присвятив спорту. Працював у футболі – в ФК «Газовик», у волейболі – «Юракадемія» (Харків) та у футзалі – МФК «Локомотив» та національна збірна України.

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.