вверх  обратно

К "Черкаським Мавпам" присоединились ключевой игрок МБК "Николаев" и легионер

15.08.2019

Фактично сьогодні “Черкаські Мавпи” розпочали новий сезон 2019-2020. Команда Максима Міхельсона зібралася у Черкасах і уже провела два тренування. Вранішнє пройшло у СК “Манеж” і було присвячене загальнофізичній підготовці. А вечірнє пройшло в ігровому залі – ПС “Будівельник”.

Свої перші тренування черкасці провели у доволі широкому сімейному колі. До розташування команди приїхали майже усі підписані на сьогодні гравці. Так у роботі взяли участь Олександр Кольченко, Олександр Бєліков, Олександр Кушніров, Діон Райт, вихованці клубу Нікіта Руслов, Іван Ткачено, Дмитро Скапінцев, Нікіта Воєвода та гравці дублюючого складу, які проведуть з командою першу частину тренувального збору та отримають шанс заявити про себе. Це зокрема Антон Мельник, Ігор Сергеєв, Дмитро Нагорний, Олександр Бондаренко та Юрій Романовський.

Підтримують форму разом з черкасцями й імениті вихованці клубу, які мають угоди в США та Канаді, а це Святослав Михайлюк, Одександр Кобець та Антон Білоус.

До команди приєдналися і двоє гравців, які знаходяться на трай-ауті. Так у тренувальному таборі опинився захисник Сергій Попов, який минулого сезону виступав у МБК “Миколаїв”. Ім’я другого гравця (легіонера) ви дізнаєтеся на нашому сайті уже за кілька годин. На жаль, немає у загальній групі Володимира Конєва, який все ще не залікував травмоване коліно.



“Атмосфера чудова, усі повні сил та енергії після відпустки”,
говорить Олександр Кольченко. “Минулого сезону у нас в усіх залишилося відчуття недосказаності. Ми м
яко кажучи не виправдали сподівання уболівальників і усіх хто у нас вірив. Хочеться віддати борг, плідно попрацювати у міжсезоння та досягнути хорошого результату з “Черкаськими Мавпами”.

Я лише повернувся у місто, але уже побачив кількох уболівальників клубу, які підбадьорили та побажали успіху. З нетерпінням чекаю початок нового сезону та дуже запеклої боротьби у Суперлізі. Буде цікаво”!

Источник: mavpabasket.com

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.