вверх  обратно

Состоялась пресс-конференция организаторов Матча Звезд Суперлиги-2012

24.01.2012

У вівторок, 24 січня, в Києві відбулася прес-конференція організаторів Матчу Зірок Суперліги-2012. Представники керівництва Асоціації баскетбольних клубів України, спільно з керівництвом Київської міської державної адміністрації, за підтримки якої буде проведено один із найяскравіших баскетбольних заходів року, презентували офіційне Лого Матчу Зірок Суперліги-2012. Почесним гостем прес-конференції був президент Федерації баскетболу України Олександр Волков.

Лого Матчу Зірок Суперліги-2012 має кілька основних елементів. Три зірки є шлейфом основної зірки і свідчать про три роки існування Суперліги, а 14 маленьких зірок символізують усі клуби Суперліги. Крім того, воно включає назву міста, що приймає Матч Зірок (Київ), і рік його проведення (2012).
 
Також на прес-конференції був представлений новий дизайн ігрової форми Матчу Зірок Суперліги-2012, розроблений відомим українським дизайнером і модельєром Олексієм Залевським.
 
Крім того, стало відомо, що телетрансляція Матчу Зірок Суперліги-2012 відбудеться у прямому ефірі на Першому Національному телеканалі. Ну а на тих, хто завітає до Палацу Спорту, чекає не лише яскравий поєдинок за участю найкращих баскетболістів Суперліги, а й насичена розважальна програма з великою кількістю конкурсів і призів.
 
Продаж квитків, стартує на початку лютого. Про це повідомив генеральний директор Суперліги Альгімантас Павілоніс.

  "Придбати квитки можна буде, як в касах, так і замовити по інтернету, - сказав Павіліоніс. - Ціновий діапазон - від 50 до 300 гривень"
 
Нагадаємо, що Матч Зірок Суперліги-2012 відбудеться 25 лютого в київському Палаці Спорту.
 
 
 

superleague.ua

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.