вверх  обратно

Капитан женской сборной Украины по баскетболу 3х3 продолжит карьеру в "Киев-Баскете"

2.08.2019

Капітан жіночої збірної України з баскетболу 3х3 Христина Філевич підписала контракт з "Київ-Баскетом".

Минулий сезон Христина провела у складі "Львова" і була беззаперечним лідером команди, що посіла 4 місце у Жіночій Суперлізі і грала у Фіналі чотирьох Кубка України. В активі цього форварда 40 ігор за "Львів" (18.2 очка, 8.8 підбирань, 2.3 передачі в середньому за матч).

Христина Філевич:

– Я сподіваюся, "Київ-Баскет" у цьому сезоні знов боротиметься за золото. Буду робити усе можливе для цього. Це є великий крок для мене, хороший крок – переїзд до столиці. Будь-який крок це зміна у житті і треба по максимуму старатися, щоб здійснювати усі плани і мрії. З вимогами головного тренера команди Володимира Холопова я добре знайома. Працюю з цим тренером вже не перший рік у збірній 3х3. До цього працювала у збірній 5х5. Думаю, проблем не буде. Усвідомлюю, що у "Київ-Баскеті" є конкуренція, але я до неї готова. У нас є спільна мета і ми робитимемо для її досягнення усе можливе.

Источник: kyiv-basket.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.