вверх  обратно

Айнарс Багатскис назначил двух помощников в тренерский штаб "Киев-Баскета"

26.07.2019

Леонід Яйло і Артем Сліпенчук увійшли до тренерського штабу "Київ-Баскета". Таке рішення прийняв головний тренер команди Айнарс Багатскіс. І Сліпенчук, і Яйло – молоді тренери, але обидва працюють за передовою методикою, знають баскетбольний процес з середини. В обох за плечима – яскрава кар’єра гравців.

Так, Леонід Яйло сім разів ставав чемпіоном України. Грав в українських "Азовмаші", "Будівельнику", "Одесі", "Києві", "Миколаєві". А ще турецькому клубі "Дарушафака", командах Італії та Росії (ще до початку війни на Донбасі). Тренерську кар’єру розпочав 2013-го, асистуючи головному тренеру "Будівельника" Володимиру Ковалю. Минулий сезон провів у тренерському штабі переможця Вищої ліги "Прометея".

Артем Слипенчук добре знайомий прихильникам столичного баскетболу виступами за БК "Київ" та "Динамо", а ще він грав у Кривому Розі, Одесі.., в активі має три срібла чемпіонатів України. Тренерську кар’єру розпочав позаторік у Китаї асистентом тренера переможця другої ліги "Шансі". Тренерський дебют Артема у Піднебесній мав своє продовження і в Україні. Сліпенчук увійшов до тренерського штабу "Київ-Баскета" і був "очима і руками" американських і чорногорського легіонерів команди, розтлумачуючи їм тренерський задум на той час головного тренера команди Євгена Мурзіна. Показником якості його роботи є друге місце "Київ-Баскета" у минулому сезоні Суперліги Парі-Матч.

Источник: kyiv-basket.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.