вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

23.01.2012

Протягом тижня відбулося десять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Віллі Дін («ОДЕСА») – 22 очка + 9 передач + 2 перехоплення + 1 підбирання + 1 блок-шот = 28 РЕ.
 
У грі з непоступливим «Кривбасбаскетом» плеймейкер «ОДЕСИ» реалізував 7/12 кидків з гри та 7/8 штрафних, а також віддав 9 передач партнерам, ставши разом із Шоном Кінгом найефективнішим гравцем зустрічі.
 
Даррелл Мітчелл («Хімік») – 16 очок + 6 передач + 4 підбирання + 2 перехоплення = 22 РЕ.
 
Захисник «Хіміка» продовжує демонструвати стабільну гру, незмінно залишаючись одним із найкращих у складі своєї команди. Ось і в матчі з «Черкаськими Мавпами» Мітчелл здобув 16 очок, а завдяки 6 передачам зміцнив своє лідерство серед найкращих асистентів Суперліги.
 
Форвард
 
Владислав Подолян («Київ») – 15 очок + 8.5 підбирання + 1 передача + 1 перехоплення = 16 РЕ*.
 
Владислав Подолян відіграв важливу роль у перемогах столичної команди над «Черкаськими Мавпами» та «Миколаєвом», причому цього разу він не лише радував уболівальників «вовків» влучними кидками з-за дуги, а й відпрацьовував на підбираннях. Зокрема, в матчі з черкаською командою українець встановив особистий рекорд, зібравши 10 відскоків й оформивши, таким чином, перший у сезоні дабл-дабл.
 
«Великі»
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 25 очок + 8 підбирань + 3 передачі = 28 РЕ.
 
У переможному матчі з «Кривбасбаскетом» Шон Кінг не зумів відзначитися традиційним дабл-даблом. Утім, уже звично став найкращим «ребаундером» поєдинку, підкріпивши роботу на підбираннях результативною грою. Відзначимо й те, що «бігмен» «акул» тринадцятий раз у сезоні здобув 27 і більше балів рейтингу ефективності.
 
Владан Вукосавлевич («Політехніка-Галичина») – 27 очок + 13.5 підбирання + 3 блок-шоти + 1.5 передачі = 33 РЕ*.
 
Після дабл-даблів у матчах із «Кривбасбаскетом» і «ДніпроАЗОТом» Владан Вукославлевич обійшов Шона Кінга в суперечці найкращих «ребаундерів» Суперліги та впритул наблизився до центрового «ОДЕСИ» в рейтингу найкорисніших виконавців. Особливо сербу вдалася зустріч із криворізьким клубом, за підсумками якої він став автором 38 балів рейтингу ефективності.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Гарі Ервін («Київ») – 18.5 очка + 8 підбирань + 4 передачі + 1.5 перехоплення = 20 РЕ*.
Чарльз Томас («Дніпро») – 15 очок + 5.5 підбирання + 1.5 передачі = 18 РЕ*.
Ерік Колмен («Говерла») – 32 очка + 6 підбирань + 3 передачі + 2 перехоплення + 2 блок-шота = 35 РЕ.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.