вверх  обратно

Началось голосование за стартовые пятерки Матча Звезд Суперлиги 2012

20.01.2012

Зірки «України» знову поміряються силами із зірками «Легіону» у п’ятому в історії Матчі Зірок Суперліги, що відбудеться 25 лютого в київському Палаці Спорту.

За традицією саме вболівальники мають можливість обрати стартові п'ятірки команд «Україна» та «Легіон» шляхом голосування на офіційному сайті Суперліги!

На кожну із п'яти позицій (розігруючий, атакуючий захисник, легкий форвард, важкий форвард, центровий) до вашої уваги запропоновано низку кандидатур, з яких Ви можете обрати лише по одному претенденту.

Щоб проголосувати, перейдіть:http://www.superleague.ua/multivote/30058.htm

Головна умова – для участі в голосуванні потрібно ввести у відповідне поле свою електронну адресу та, отримавши підтвердження, перейти за посиланням. Звертаємо увагу на те, що голоси, які надійдуть завдяки «клонованим» електронним адресам, будуть анульовані.

У разі, якщо підтвердити свій вибір не вдалося через те, що ви нібито не отримали код підтвердження, перевірте папку «спам» у власній електронній поштовій скриньці.

Голосування на офіційному сайті Суперліги триватиме з 20 січня по 7 лютого.

Крім того, ви можете визначати стартові п’ятірки Матчу Зірок за допомогою СМС-голосування.

Інших учасників Матчу Зірок оберуть клуби та АБКУ «Суперліга».
 

Добавил: juta
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.