вверх  обратно

Наши в NCAA. Неудачная игра Леня

18.01.2012

Меріленд Олексія Леня щойно провів черговий матч конференції в Таллахасі проти Флориди Стейт, які в суботу сенсаційно обіграли Північну Кароліну з різницею в 33 очки.
В свою чергу, Террапінс сенсації не створили, поступившись з рахунком 70:84.
В першій половині "Черепахи" ще намагалися нав'язати боротьбу суперникові, програвши цей відрізок часу лише в 3 пункти завдяки зусиллям свого лідера і кращого бомбардира конференції Террела Стогліна, який загалом "настріляв" 27 очок. Оексій Лень почав матч активно: зробив блокшот, заробив на собі фол, і реалізував 1 з 2 штрафних. Але пізніше відзначився негативною активністю, отримавши 2 персональних фоли і відпочивав майже всю першу половину.
Після перерви Стоглін триочковим зрівняв рахунок в матчі, а "скай-хук" Леня вперше вивів Меріленд вперед, але ривок 9:0 від Флориди Стейт погасив цей вибух активності від гостей. Олексій Лень більше не кидав в матчі, в нього 3 очки, 1/2 кидки з гри, 2 підбирання, блокшот, 2 втрати і 4 фоли. Поки що видно, що з опонентами, швидшими і рівними собі за габаритами, Олексій грає не впевнено.

у. Флорида Стейт - у. Меріленд 84:70

Ф: Снейєр (19), Міллер (18+5 пб+4 пх), Джеймс (17+6 пб), Уайт (13), Лаукс (11+6 пер)
М: Стоглін (27), Фауст (10)

Добавил: MyrOsLove
21
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.