вверх  обратно

Наши в NCAA. Команда Леня побеждает

16.01.2012

Закінчився черговий матч NCAA в конференції АСС, де Меріленд нашого Олексія Леня приймав Джорджію Тек. Обидві команди підійшли з однаковими результатами - 1-1 - в конференції, і хтось повинен був перейти через 50% поріг перемог. Цього більше прагнули господарі зустрічі, які зусиллями свого лідера Террела Стогліна і фрешмена Ніка Фауста пішли на перерву з перевагою в 5 пунктів.
Нерезультативний матч видався не лише для команд, а і для Олексія Леня, який в атаці працював в основному позиційно, і лише 3 рази здійснював кидки, з яких жодний не влучив. Зате на славу попрацював колега Олексія по фронткорту "Терпс" - Джеймс Перджетт, який зібрав 7 підборів в атаці (!), загалом Педжетт і Лень зацементували свою трьохсекундну зону і зібрали по 9 підбирань. В атаці, коли гості підібралися на 4-очкову відстань в рахунку, все вирішив важливий дальній кидок Шона Мозлі і його прекрасна гра на лінії штрафних (10/10). Це і забезпечило перемогу "Черепах" 61:50.
У Олексія Лень крім 9 підбирань - 3 блокшоти, втрата і 4 персональних фоли.

у. Меріленд - у. Джорджія Тек 61:50

М: Мозлі (18+5 підб), Педжетт (14+9 підб), Стоглін (14+5 підб)
Д: Холсі (11)

Добавил: MyrOsLove
21
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.