вверх  обратно

Наши в NCAA. Скромный матч Леня

12.01.2012

Закінчився черговий матч в конференції АСС в Колледж Парку, де місцеві "Террапінс" нашого Олексія Леня приймали минулорічного аутсайдера, а колись грізний Уейк Форест. В минулому сезоні Уейк Форест змігздобути лише одну перемогу, і це досягнення він уже повторив в першому матчі АСС, сенсаційно обігравши Вірджинію Тек, які, до речі, також претендували на Леня.

Меріленд швидко заволодів ініціативою і здобув комфортну перевагу в майже 2 десятки очок, вигравши й половину матчу 40:24. Але "Демон Дікенс" не здалися і прекрасно провели другу половину, скоротивши відстань в рахунку до мінімуму. На більше не вистачило.

Традиційно найрезультативнішими в своїх командах стали лідери - Террелл Стоглін і Тревіс МакКай, які набрали відповідно 20 і 25 пунктів.
Олексій Лень з точки зору статистики провів свій найгірший матч в NCAA, здобувши 5 очок при 1/3 реалізації з гри і 3/7 - з лінії штрафних. Додав до активу 3 блокшоти, 2 підбирання (1 - в атаці), результативну передачу і перехоплення. В пасиві 2 втрати.

у. Уейк Форест - у. Меріленд 64:70
У: МакКай (25+7 підб), Ченнолт (11), Харріс (10+5 підб.+5 втрат)
М: Стоглін (20), Мозлі (15), Педжетт (11+8 підб)

Добавил: MyrOsLove
21
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.