вверх  обратно

Прошли общие сборы учредителей АБКУ "Суперлига"

11.01.2012

У середу, 11 січня, відбулися загальні збори засновників Асоціації баскетбольних клубів України «Суперліга», під час яких було прийнято низку рішень:

1. Зобов’язати БК «Черкаські Мавпи» погасити заборгованість перед Суперлігою до кінця другого кола. В разі непогашення боргу БК «Черкаські Мавпи» буде позбавлено статусу асоційованого члена АБКУ «Суперліга» та знято з чемпіонату Суперліги.

2. Апеляцію БК «Дніпро» на рішення ДПК АБКУ «Суперліга» щодо інциденту, який трапився 18 грудня 2011 року одразу після фінальної сирени матчу «Черкаські Мавпи» – «Дніпро», відхилено. Таким чином, захисник дніпропетровського клубу Стівен Буртт пропустить наступний матч своєї команди проти БК «Азовмаш» (12.01.2012) у зв’язку з дискваліфікацією.

3. Матчі другого етапу чемпіонату дублюючих складів, які пройдуть за туровою системою, обслуговуватимуть по три арбітри. Для цього будуть залучені незадіяні судді, що обслуговують ігри чемпіонату Суперліги, а також найкращі судді першості дублерів. Крім того, було прийнято рішення про обов’язкову відеозйомку та трансляцію цих матчів на офіційному сайті Суперліги.

4. Для покращення відеотрансляцій матчів чемпіонату Суперліги в інтернеті вирішено збільшити кількість серверів до трьох.

superleague.ua

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.