вверх  обратно

Александр Милосердов покинул "Политехнику-Галычину"

10.01.2012

Російський захисник Олександр Милосєрдов, який зазнав травми, залишив «Політехніку-Галичину». Про це під час сьогоднішньої прес-конференції після матчу «Політехніка-Галичина» – «Говерла» повідомив головний тренер львівської команди Валентин Воронін.

Наставник «політехів» зауважив: «Ми гадали, що йому (Милосєрдову) для відновлення знадобиться днів сорок, але травма виявилася серйозною. Тож ми вирішили, що не варто продовжувати співпрацю з гравцем, який відновиться лише під кінець чемпіонату й одразу ж залишить команду».
 
Нагадаємо, що російський захисник з’явився в «Політехніці-Галичині» наприкінці листопада, провівши за львівську команду 7 матчів у чемпіонаті Суперліги, за підсумками яких його середньостатистичні показники склали 5.6 очка, 2.9 передачі та 1.9 підбирання (4.7 РЕ).
 

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.