вверх  обратно

В Сумах возобновили баскетбольную любительскую лигу и создали детскую

30.01.2019
Через рік перерви у Сумах стартувала «Ліга міста Суми» з баскетболу серед аматорських команд. Востаннє подібний чемпіонат існував в сезоні 2016-2017 рр. Наразі зіграли одну гру першого туру. Участь у турнірі беруть шість команд.

Ігор Борсук, головний суддя «Ліги міста Суми», говорить: «Це команди: СумДУ-1, СумДУ-2, Медінститут, Мікс-тім, Ера та КДЮСШ-1. Грають у два кола – це перший етап. Другий етап – це фінальна частина, ті, хто посідають 1-4 місця, грають плей-офф. За ініціативи людей, які полюблять баскетбол вдалося відновити лігу. Робили зроби, обговорювали, спільними зусиллями домовились відновити аматорську лігу у Сумах. На цьому етапі рівень слабкий, але, якщо будемо грати й далі команди будуть додаватися, я впевнений, що рівень буде сильніше».

Також, триває чемпіонат Сумської області серед юнаків віком до 14-ти років. На Сумщині подібний чемпіонат створили вперше. Усього участь беруть вісім команд, грають у двох групах «Північ» та «Південь». Наразі хлопці зіграли другий тур групи «Північ» на минулих вихідних у Конотопі.

Колективи з Шостки та Кролевця переграли дві команди з Конотопа. У турнірній таблиці лідирує Шостка, за ними – Кролевець. Далі розташувалась перша команда Конотопа, на сходинку нижче – Конотоп-2. Також, у чемпіонаті беруть участь команди групи «Південь»: Суми, Ромни, Путивль, Охтирка. Вони також зіграли по чотири гри. Наразі, у турнірній таблиці лідирує Путивль, за ними розташувались Суми, далі – Охтирка та Ромни.



 

Источник: tv.sumy.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.