вверх  обратно

"Киев-Баскет" принял решение по американскому легионеру

29.01.2019

Головний тренер "Київ-Баскета" Євген Мурзін прийняв рішення залишити американського легіонера Арона Нванкво до кінця сезону.

Нагадаємо, Нванкво прибув до столичного клубу на трай-аут ще у грудні. Перегляд тривав три матчі, усі вони припали на протистояння з "Черкаськими Мавпами". Втім, у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка України 5 січня Нванкво зазнав пошкодження, пропустив через це поєдинок регулярного чемпіонату з "Миколаєвом" і потім зіграв у переможних матчах киян з "Запоріжжям", "Одесою" та "Хіміком". На сьогодні цей важкий форвард є лідером команди за підбираннями (у середньому 7 за гру). У "Київ-Баскеті" Нванкво замінив ще одного американця Грега Мангано, з яким було вирішено припинити співробітництво після грудневого матчу Суперліги Парі-Матч з "Дніпром".

Євген Мурзін, головний тренер" Київ-Баскета":

– Так, Нванково залишається. Він добре працює на тренуваннях, сподіваюся, прогресуватиме і в іграх. До кінця сезону він є частиною "Київ-Баскета".

Источник: kyiv-basket.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.