вверх  обратно

Игрок "Черкаських Мавп" - лучший баскетболист Македонии 2011 года

6.01.2012

Гравець "Черкаських Мавп" – Войдан Стояновскі днями був визнаний кращим баскетболістом Македонії!
Цю нагороду атакуючий захисник здобув не лише завдяки класній грі на литовському Євробаскеті, де македонці були четвертими, а й за виступи у внутрішньому чемпіонаті. В минулому сезоні Стояновскі допоміг "Фені Індастріал" виграти золоті нагороди внутрішнього чемпіонату Македонії, причому Войдан був визнаний MVP фінальної серії. За 11 матчів цьогорічного Євробаскету, в яких він в середньому проводив на майданчику 26 хвилин, Стояновскі відзначався 7.7 очками та виконував 3.7 підбирання.

Як зазначає видання "Daily Macedonia", місцеві баскетбольні оглядачі пильно слідкували за виступами Стояновскі і у складі "Черкаських Мавп", де він себе зарекомендував як один із лідерів команди. Цікаво, що в минулому році звання кращого гравця Македонії отримав брат-близнюк Войдана – Даміан.

"Я дуже вдячний за цю нагороду, думаю, вона буде гарним стимулом для мене продовжувати мої вдалі виступи в майбутньому", – зазначив Войдан відразу після нагородження в Македонії.

mavpabasket.com
Добавил: dinero
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.