вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги за декабрь. Версия сайта Суперлиги

5.01.2012

Офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку місяця, пропонуючи до вашої уваги збірну найкращих гравців грудня.

Захисники
 
Даррелл Мітчелл («Хімік») – 5 матчів, 24 очка + 8.2 передачі + 3.4 підбирання + 1.2 перехоплення = 24.8 РЕ.
 
Даррелл Мітчелл не лише став найрезультативнішим гравцем грудня, а й очолив за його підсумками рейтинг найкращих асистентів Суперліги. Лідер «Хіміка», котрий протягом минулого місяця двічі потрапляв до символічних п'ятірок тижня, встановив цілу низку особистих рекордів, серед яких окремо відзначимо 33 бали рейтингу ефективності в матчі з «Миколаєвом» і 29 очок, які захисник здобував в іграх із «Києвом» і «Будівельником».
 
Ренді Калпеппер («Ферро-ЗНТУ») – 7 матчів, 23.4 очка + 3.3 передачі + 2.4 підбирання + 1.1 перехоплення = 18.3 РЕ.
 
Тричі протягом грудня найрезультативніший гравець Суперліги опинявся в символічних пятірках, демонструючи яскраву гру та приносячи перемоги запорізькій команді. Врешті-решт в останньому матчі місяця з «Азовмашем» Ренді Калпеппер побив рекорд результативності Суперліги нинішнього сезону, реалізувавши 14/25 кидків з гри та 4/4 штрафних і здобувши 37 очок.
 
Форварди
 
Зак Морлі («Будівельник») – 6 матчів, 12.5 очка + 6.2 підбирання + 3.7 передачі = 16.3 РЕ.
 
«Будівельник» завершив 2012 рік на першому місці в турнірній таблиці, чим значною мірою завдячує своєму лідеру Заку Морлі. Адже в грудні американець, незважаючи на процес відновлення після травми, грав, як завжди, ефективно. Найкращий свій матч форвард провів проти «Хіміка», повторивши власний рекордний показник ефективності, який у нинішньому сезоні складає 28 балів.
 
Артур Дроздов («Азовмаш») – 3 матчі, 19 очок + 9 підбирань + 1.6 передачі + 1 перехоплення = 25.6 РЕ.
 
Провівши протягом минулого місяця лише три гри в чемпіонаті Суперліги, Артур Дроздов одразу ж очолив список найкращих бомбардирів, ребаундерів і найефективніших гравців маріупольської команди та опинився в останній грудневій символічній пятірці тижня. В кожному з трьох матчів саме український форвард був найкориснішим гравцем «Азовмашу», загалом реалізувавши 22/36 кидків із гри.
 
Центровий
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 5 матчів, 17.8 очка + 12.8 підбирання + 1.8 перехоплення + 1.6 передачі + 1.6 блок-шота = 26.8 РЕ.
 
Уже звично Шон Кінг став найкращим ребаундером і найефективнішим гравцем місяця, двічі протягом грудня опиняючись серед найкращих за підсумками ігрового тижня. У п'яти грудневих поєдинках центровий «ОДЕСИ» оформив п'ять дабл-даблів, і лише одного разу його показник РЕ становив менше 20. А в матчі з «Політехнікою-Галичиною» Кінг узагалі встановив новий рекорд сезону, здобувши 42 бали рейтингу ефективності.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Ріккі Мінард («Азовмаш») – 5 матчів, 21.6 очка + 5 підбирань + 2.4 передачі + 2.4 перехоплення = 22.2 РЕ.
Майкл Девіс («Ферро-ЗНТУ») – 7 матчів, 8.7 очка + 11 підбирання + 2.4 передачі + 2.3 блок-шота + 1 перехоплення = 19.4 РЕ.
В’ячеслав Кравцов («Донецьк») – 4 матчі, 13 очок + 8 підбирань + 1.5 блок-шота = 18.5 РЕ.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.