вверх  обратно

"Киев-Баскет" вновь продлил трай-аут легионера

4.01.2019

Американця Арона Нванкво, який прибув на трай-аут до "Київ-Баскета" у другій половині грудня минулого року, переглядатимуть ще у трьох матчах команди. 5 січня – у вирішальному протистоянні за путівку до Фіналу чотирьох Кубка України з "Черкаськими Мавпами". 10 і 12 січня – у матчах регулярного чемпіонату з "Миколаєвом" та "Запоріжжям". Усі ці поєдинки відбудуться у столиці.

Арон Нванкво прибув до Києва під час грудневої міжматчевої паузи у Суперлізі Парі-Матч. Спочатку головний тренер киян Євген Мурзін планував переглянути цього виконавця у двох матчах з "Черкаськими Мавпами", 22 грудня у Суперлізі Парі-Матч і 26 грудня у Кубку України. У першому поєдинку Нванкво провів на паркеті 15,5 хвилин, оформив за цей час дабл-дабл (15 очок + 10 підбирань). У другому з цих поєдинків, у Черкасах, який закінчився поразкою "Київ-Баскета" 91:109, Нванкво зіграв 24 хвилини, набрав 8 очок, зробив 4 підбирання. Індивідуальні показники американця у цих двох іграх виявилися різними. То ж цілком логічним кроком Євгена Мурзіна стало рішення продовжити перегляд цього виконавця.

Додамо, що перед Ароном Нванкво ідентичну процедуру у "Київ-Баскеті" на початку грудня минулого року пройшов чорногорський легіонер Мілош Латкович. Втім, для його перегляду вистачило двох матчів киян у Суперлізі Парі-Матч з "Політехніком" (домашня поразка 77:81) та "Дніпром" (домашня поразка 78:79).

Источник: kyiv-basket.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.