вверх  обратно

Максим Михельсон: "Очень надеюсь, что "Мавпы" дадут бой "Киев-Баскету"

25.12.2018

Головний тренер "Черкаських Мавп" Максим Міхельсон висловив сподівання, що його підопічні зможуть нав’язати боротьбу "Київ-Баскету" в 1/4 фіналу Кубка України. Перший матч на цій стадії розіграшу почесного трофею учасники цієї пари проведуть у Черкасах 26 грудня.

Нагадаємо, 22 грудня у матчі регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч "Київ-Баскет" у столиці переконливо обіграв підопічних Максима Міхельсона 90:51.

Максим Міхельсон, головний тренер БК Черкаські Мавпи:

– Я дуже сподіваюся, що ті хлопці, які одужають до матчу у Черкасах, додадуть команді енергії. Бо у суперництві з "Київ-Баскетом" у столиці у нас не було вогню, драйву, бажання. Вірніше, не в усіх гравців воно було. Сподіваюся, що Бояркін, Воєвода, Ткаченко впораються з вірусним захворюванням, лікарі їм у цьому допоможуть. Це збільшить нашу ротацію. Однозначно, ми не збираємося поступатися киянам у Кубку, будемо боротися.

Источник: киев-баскет

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.