вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

2.01.2012

Протягом тижня відбулося десять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

Захисники
 
Даррелл Мітчелл («Хімік») – 29 очок + 9.5 передачі + 1.5 перехоплення = 26.5 РЕ*.
 
У матчах із «Києвом» і «Будівельником» Даррелл Мітчелл не лише продемонстрував свій бомбардирський талант, встановивши та повторивши особистий рекорд результативності (окремо відзначимо 6/6 триочкових у першій грі та 15/15 штрафних кидків у другій), а й віддав 19 передач партнерам, що дозволило йому очолити рейтинг найкращих асистентів Суперліги.
 
Ренді Калпеппер («Ферро-ЗНТУ») – 37 очок + 4 підбирання + 2 перехоплення + 1 передачі = 32 РЕ.
 
У переможній для «Ферро-ЗНТУ» грі з «Азовмашем» Ренді Калпеппер побив рекорд результативності Суперліги нинішнього сезону, що належав його одноклубнику Річарду Гуінну, реалізувавши 14/25 кидків з гри та 4/4 штрафних. Не варто й нагадувати, що саме американський захисник із показником 20.9 очка в середньому за гру наразі є найкращим бомбардиром Суперліги.
 
Форварди
 
Суад Шехович («Будівельник») – 19.5 очка + 7 підбирань + 2 перехоплення + 1 передачі = 24 РЕ*.
 
Суад Шехович відіграв важливу роль у двох перемогах столичної команди – над «ОДЕСОЮ» та «Хіміком». Особливо чорногорському форварду вдалася гра проти южненців, у якій він реалізував 8/8 двоочкових, 2/6 триочкових і 3/4 штрафних кидків, здобувши рекордні 28 балів рейтингу ефективності.
 
Артур Дроздов («Азовмаш») – 19 очок + 9 підбирань + 1.6 передачі + 1 перехоплення = 25.6 РЕ**.
 
Провівши три гри в чемпіонаті Суперліги, Артур Дроздов одразу ж очолив список найкращих бомбардирів, ребаундерів і найефективніших гравців маріупольської команди. В кожному з матчів саме український форвард був найкориснішим гравцем «Азовмашу», загалом реалізувавши 22/36 кидків із гри та вкотре підтвердивши свій високий професійний рівень.
 
Центровий
 
Ерік Колмен (Говерла) – 17.5 очка + 6 підбирань + 1.5 передачі + 1.5 перехоплення + 1 блок-шот = 21 РЕ*.
 
Після низки останніх невиразних ігор американський центровий провів дві класні зустрічі з лідерами чемпіонату Суперліги – «Азовмашем» і «Донецьком», зробивши вагомий внесок у перемоги «Говерли». В матчі з маріупольцями Ерік Колмен став найрезультативнішим гравцем своєї команди, здобувши 17 очок, а в поєдинку з «тиграми» відзначився 24 балами рейтингу ефективності, перевершивши за цим показником усіх інших виконавців, що виходили на паркет.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Деррік Зіммерман («Київ») – 14.5 очка + 8 підбирань + 5 передач +2 перехоплення + 1 блок-шот = 21.5 РЕ*.
Кевін Тіггс («Говерла») – 17 очок + 4 підбирання + 3.5 передачі + 3 перехоплення = 19.5 РЕ*.
В’ячеслав Кравцов («Донецьк») – 11 очок + 9.5 підбирання + 2 блок-шоти = 18.5 РЕ*
 
* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.