вверх  обратно

"Киев-Баскет" взял на трай-аут нового легионера

17.12.2018

Головний тренер "Київ-Баскета" Євген Мурзін повідомив, що команду найближчим часом може посилити ще один новачок – американець Арон Натаніел Нванкво. Але це залежатиме від того, чи пройде цей виконавець процедуру трай-аута.

Арон Нванкво – 26-річний американський "бігмен" (зріст 202 см), з 2010-го року п’ять сезонів відіграв у NCAA (команда коледжу Пітсбурга).

У сезоні 2017/2018рр Нванкво відіграв шість матчів у чемпіонаті Кіпра (дивізіон А), у складі команди Апоп. Його статистичні показники: 16.8 очок + 10.8 підбирань.

Головний тренер "Київ-Баскета" Євген Мурзін перегляне Арона Нванкво у двох найближчих матчах, власне, у цьому і полягає сутність процедури трай-аута. 22 грудня у Суперлізі Парі-Матч "Київ-Баскет" проведе домашній матч з "Черкаськими Мавпами". А 26-го грудня у Черкасах ці ж суперники проведуть перший матч ¼ фіналу Кубка України.

Перегляд Нванкво має під собою кадрове підґрунтя. Адже "Київ-Баскет" припинив співпрацю з Грегом Мангано, який також закривав позицію форварда.

У грудні трай-аут у "Київ-Баскеті" успішно пройшов чорногорець Мілош Латкович, який гратиме у столичному клубі до кінця сезону.

Источник: kyiv-basket.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.