вверх  обратно

Евгений Мурзин: "После игр с "Политехником" и "Днепром" я приму решение по карьере новичка"

5.12.2018

Головний тренер "Київ-Баскета" Євген Мурзін розповів про готовність команди до найближчих домашніх матчів Суперліги Парі-Матч з "Політехніком" (6 грудня) і "Дніпром" (8 грудня). Також Мурзін висловився щодо новачка команди Мілоша Латковіча і оцінив жеребкування чвертьфінальної стадії Кубка України.

– Після повернення зі збірної я був лише на двох тренуваннях. Офіційні матчі з "Політехніком" і "Дніпром", які очікують на нас вже цього тижня, покажуть, чи пішла на користь команді перерва у чемпіонаті. З того, що я бачив, можу засвідчити – я задоволений тим, як зараз виглядає команда. Одужали травмовані гравці Моріс Крік, В’ячеслав Петров і Павло Крутоус. Відтак, вже у матчі з "Політехніком" планую зіграти оптимальним складом.

– Ваші враження від новачка Мілоша Латковіча?

– Поки що він провів одне тренування. Поки що він перебуває на перегляді. Після ігор з "Політехніком" і "Дніпром" я прийму рішення щодо його кар’єри. Або він гратиме у "Київ-Баскеті", або повернеться до своєї попередньої команди. На тренуванні Латкович справив гарне враження, але тренування – це тренування, а гра – це гра. Судитимемо по іграх.

– Оцініть, будь-ласка, суперників по найближчих домашніх матчах?

– І "Політехнік", і "Дніпро" – серйозні суперники. У складі харків’ян з моменту нашого першого з ними поєдинку відбулися значні кадрові зміни. Отже налаштовуємося на боротьбу в обох цих матчах і запрошуємо вболівальників на наші ігри у четвер та суботу.

Источник: kyiv-basket.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.