вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

26.12.2011

Протягом тижня відбулося сім матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Стенлі Прінгл («ДніпроАЗОТ») – 26 очок + 5 передач + 3 підбирання + 3 перехоплення = 26 РЕ.
 
Американський плеймейкер «ДніпроАЗОТу» протягом двох останніх хвилин матчу в Черкасах, найкращим і найрезультативнішим гравцем якого він став, реалізував два з фолом, влучив із-за дуги, а також холоднокровно забив 4/4 штрафних, принісши перемогу своїй команді.
 
Пірс Калдвелл («Кривбасбаскет») – 18 очок + 8 підбирань + 4 передачі = 23 РЕ.
 
Пірс Калдвелл став найефективнішим гравцем матчу між «Кривбасбаскетом» і «Хіміком», реалізувавши 4/6 триочкових і 4/5 штрафних кидків, а також одного разу влучивши з середньої дистанції. Крім того, саме він зібрав найбільшу кількість відскоків у складі команди господарів.
 
Форварди
 
Родні Грін («Миколаїв») – 22.5 очка + 7 підбирань + 4 передачі + 1 перехоплення = 22 РЕ*.
 
Протягом тижня «Миколаїв» здобув дві перемоги – над «Ферро-ЗНТУ» та «Будівельником», причому в обох матчах найкращим у складі «корабелів» був Родні Грін. У грі із запоріжцями американець відзначився другим у сезоні дабл-даблом (20 очок + 11 підбирань), а в зустрічі з чинним чемпіоном здобув 25 очок.
 
Рейшон Террі («Хімік») – 23 очка + 9.5 підбирання + 2 передачі + 1.5 перехоплення + 1 блок-шот = 26 РЕ*.
 
У переможній грі з «Політехнікою-Галичиною» Рейшон Террі реалізував 7/8 триочкових кидків, а загалом відзначився 32 очками та 10 підбираннями. Наступний матч южненці програли «Кривбасбаскету», однак американський форвард, який записав на свій рахунок 14 очок і 9 підбирань, знову став найкращим у складі своєї команди.
 
Центровий
 
Річард Гуінн («Ферро-ЗНТУ») – 19 очок + 7 підбирань + 1 перехоплення = 19.5 РЕ*.
 
Після невдачі в зустрічі з «Миколаєвом» «Ферро-ЗНТУ» реабілітувався перед власними вболівальниками, здобувши яскраву перемогу над «Дніпром». А Річард Гуінн провів по-справжньому феєричний матч, встановивши новий рекорд сезону за здобутими очками в одній грі (33).
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Владислав Подолян («Київ») – 17 очок + 4 підбирання + 4 передачі + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 17 РЕ.
Майкл Девіс («Ферро-ЗНТУ») – 10 очок + 13 підбирань + 2 передачі + 1.5 блок-шота + 1 перехоплення = 19 РЕ*.
Владан Вукосавлевич («Політехніка-Галичина») – 21 очко + 12 підбирань + 3 перехоплення + 2 передачі = 35 РЕ.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.