вверх  обратно

Евгений Мурзин: "Мы готовы к новому противостоянию с "Мавпами"

2.11.2018

Об 11:00 2 листопада головна чоловіча команда "Київ-Баскета" вирушила до Черкас на матч Суперліги Парі-Матч з чинними чемпіонами України "Черкаськими Мавпами".

Цим поєдинком Євген Мурзін разом зі своїми підопічними розпочне друге коло чемпіонату. У Черкасах настанови коуча готові будуть виконати такі гравці: Грег Мангано, Моріс Крік, Максим Луценко, Денис Носков, Анатолій Челован, Павло Крутоус, Максим Сандул, Михайло Горобченко, Кирило Подковиров, В’ячеслав Петров. Усього 10 гравців. Нагадаємо, у матчі першого кола Суперліги Парі-Матч "Київ-Баскет" поступився вдома Мавпам 75:80, до останнього зберігаючи шанси на успіх.

Євген Мурзін, головний тренер "Київ-Баскета": – Ми будемо битися, налаштовуємося на перемогу. У суперника є певні кадрові проблеми, він має складний графік виступів (через участь "Мавп" у Кубку Європи ФІБА – ред.). У цьому плані ми маємо пріоритет – зберегли увесь склад, тьфу-тьфу-тьфу, нема травмованих. То ж ми готові до нового протистояння з "Мавпами". Висновки після поразки у першому турі зробили.

Поєдинок у Черкасах відбудеться 3 листопада. Початок о 14:00. Він стане останнім для "Київ-Баскета" у п’ятиматчевій виїзній серії. Потім команду нарешті зможуть побачити на власні очі її прихильники. Матчі з "Хіміком" і "Одесою" кияни проведуть вдома 8 і 10 листопада відповідно. Южненців "Київ-Баскет" прийме у "Меридіані", а одеситів – у "Палаці спорту".

 

Источник: Киев-баскет

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.