вверх  обратно

Со следующего года могут повысить зарплату тренерам-преподавателям ДЮСШ

25.10.2018

Мінмолодьспорту України ініціює підвищення зарплати тренерам-викладачам ДЮСШ. Новина про це оприлюднена на сайті міністерства.

З метою поліпшення фінансових гарантій та збереження тренерсько-викладацького складу сфери фізичної культури і спорту, Мінмолодьспорту розробило новий проект постанови Кабінету Міністрів "Про підвищення оплати праці тренерів-викладачів". Даний нормативно-правовий акт передбачає підвищення з 1 січня 2019 р. посадових окладів, визначених на основі Єдиної тарифної сітки на 10 %, тренерам-викладачам ДЮСШ за рахунок надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Передбачається, що завдяки проекту урядового рішення, заробітна плата тренерів-викладачів орієнтовно зросте на 20%.

Наразі вищезгаданий документ проходить процес узгодження із відповідними центральними органами виконавчої влади.

Нагадаємо, одним з ініціаторів попереднього рішення з підвищення заробітної плати тренерам ДЮСШ була Федерація баскетболу України. Президент ФБУ Михайло Бродський, маючи великий досвід роботи в сфері регуляторної політики, ініціював перед Кабінетом Міністрів України зміни до законодавства щодо збільшення заробітної плати фахівців у галузі спорту, зокрема,  тренерів-викладачів до рівня оплати праці вчителів. Завдяки підтримці Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана проект постанови було винесено та прийнято на засіданні Уряду.

Близько 15 000 фахівців у сфері спорту, а це переважно дитячі тренери, отримали необхідне підвищення заробітної платні.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.