вверх  обратно

Максим Михельсон: "Конев и Липовцев будут прооперированы после игры с "Керавносом"

10.10.2018

Перед важливою грою проти “Керавноса” головний тренер “Черкаських Мавп” поділився своїми враженнями. Повідомив головний тренер і неприємну звістку. Відразу у двох гравців основного складу діагностовані серйозні травми. Відразу після гри проти “Керавноса” операцію на коліні потрібно буде зробити Володимиру Конєву. Через це форвард “Черкаських Мавп” та збірної України пропустить близько чотирьох місяців. Проблеми з коліном і у Дмитра Липовцева, їх також не уникнути без операції.



- Максиме Сергійовичу, сьогодні ви не зможете розраховувати на Коуклі, який непогано виглядав в українському чемпіонаті, яка ситуація з іншими гравцями та їх ушкодженнями?
- На жаль, не всі можуть грати у повну силу. З дуже серйозними травмами грають Володимир Конєв та Дмитро Липовцев. При чому уже після гри буде прооперовано коліно Конєва і він пропустить доволі довгий період чемпіонату. Така ж ситуація з Дмитром Липовцевим. Їм обом потрібні операції. Але попри це хлопці виявили бажання допомогти команді у важливій грі і сьогодні ми разом.



- Загалом з яким настроєм команда прибула у Нікосію?

- Приїхали у найкращому настрої. Сповнені очікувань та надій. Однозначно будимо битися лише на перемогу і у конкретно взятому матчі, упевнений, що віддамо усі сили. Ми готові та мотивовані на усі 100% Звісно ми розуміємо, що у нас є “+11”. Потрібно від цього будувати стратегію. За таких умов не потрібно накручувати темп.

- Що можете сказали про “Керавнос”, уже з досвіду першої гри проти кіпріотів?
- Суперник більш ніж серйозний. При чому усі розуміли його силу, ще до першої гри. Думаю ми усіх здивували стартовою перемогою та баскетболом, який продемонстрували. У “Керавноса” велика кількість хороших легіонерів, що уже само собою підкреслює їх вагомі завдання на сезон та амбіції клубу. У першому матчі ми знайшли протидію. До цього матчу також серйозно готувалися, хоча конкретно до цієї гри ми провели у підготовці лише два матчі, адже була гра проти “Київ-Баскету”. Є кілька моментів, які хочемо змінити по грі, як це вийде подивимося у матчі.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.