вверх  обратно

Вячеслав Петров стал игроком "Киев-Баскета"

5.10.2018

"Київ-Баскет" завершив комплектацію складу гучним придбанням. Як і обіцяв головний тренер новачка Суперліги Парі-Матч Євген Мурзін, до кінця тижня лави його команди може поповнити українець, гравець національної збірної. і 5 жовтня "Київ-Баскет" оголосив про укладання контракту з В’ячеславом Петровим.

Цей кремезний 24-річний центровий (зріст 204см, вага 116 кг) у минулому сезоні зіграв 32 матчі у складі "Хіміка". У середньому за матч набирав по 11,8 очок, робив 8,6 підбирань, віддавав 3,4 результативні передачі.

Перед початком першого тренування у складі своєї нової команди В’ячеслав прокоментував свій перехід:

– Перебуваю в очікуванні. Це новий виклик, буде цікаво. Для мене це перша зміна команди, усю попередню кар’єру я провів у "Хіміку". Думаю, усе буде гаразд. Вимоги головного тренера "Київ-Баскета" мені добре знайомі, я чимало зборів провів у складі національної збірної України і тренувальний процес Євгена Мурзіна мені близький. Я знаю, що він хоче, чого він вимагає, то ж думаю, проблем не буде.

– Не боїшся конкуренції?

– Великих гравців Київ-Баскет підібрав гарних. Це і американець Грег Мангано, і Максим Сандул, і Анатолій Челован. У кожного буде можливість поборотися і буде цікаво.

– Євген Мурзін оприлюднив завдання на сезон – медалі. Подужаєш?

– Мені цікаво вирішувати високі завдання. Я до цього грав у команді, де завжди ставилися максимальні цілі. Київ-Баскет – молода амбітна команда, яка у свій дебютний сезон у Суперлізі спробує показати свій максимум. До того ж ми представляємо столицю і це також немаловажно.

– Київ-Баскет стартує у Суперлізі матчем з "Черкаськими Мавпами". Тобі ця команда знайома.

– Так, неодноразово зустрічався з ними. Вони залишили свій чемпіонський склад, тільки легіонери помінялися. Добре цю команду знаємо, тренера знаємо, нічого нового, думаю, вони не придумають. Будемо з ними грати на перемогу.

Источник: kyiv-basket.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.