Напередодні початку чемпіонату України у Дивізіоні А єдиний представник столиці у Суперлізі Парі-Матч Київ-Баскет провів відкрите тренування.

Гравці команди та їхній головний тренер Євген Мурзін вичерпно відповідали на усі запитання представників ЗМІ. Інтерс цілком зрозумілий – фактично це була презентація новачка Суперліги Парі-Матч. В об’єктивах фото і телекамер гравці у новенькій жовтій формі старанно виконували настанови тренерського штабу, відпрацьовували комбінації і командну взаємодію, вправлялися у влучності, а насамкінець ще й долучилися до журналістського конкурсу.

У відкритому тренуванні взяли участь 11 гравців – це капітан Максим Сандул, Павло Крутоус, Максим Луценко, Денис Носков, Анатолій Челован, Кирило Подковиров, Влад Лукінський, Олег Бондаренко, Михайло Горобченко, Моріс Крік, Грег Мангано. Під час спілкування з журналістами головний тренер Євген Мурзін про анонсував можливе підписання протягом найближчого тижня ще одного виконавця з досвідом гри у Суперлізі і національній збірній України

Євген Мурзін, головний тренер БК Київ-Баскет: – перед Київ-Баскетом стоять високі завдання вже у дебютному сезоні. Ми націлені на медалі. Досягти мети буде непросто враховуючи силу суперників. З нетерпінням чекаю старту у Суперлізі Парі Матч. Чемпіонат буде вкрай цікавим. Середній рівень команд зріс. Так, на тлі інших виділяються Дніпро і Черкаські Мавпи, але і Хімік, і Одеса, і Запоріжжя підсилилися, новий тренер прийшов до Миколаєва. Амбіції є в усіх учасників, це піде тільки на користь шанувальникам баскетболу.

Анатолій Челован, гравець БК Київ-Баскет: – плідно попрацювали під час передсезонної підготовки, зараз вже налаштовуємося на перший матч у Суперлізі Парі-Матч. Він для нас особливий. Це дебют команди у Суперлізі, гратимемо у Палаці спорту, тож не хотілося б розчарувати вболівальників. Так склалося, що сьогодні Київ-Баскет – єдиний представник столиці у Суперлізі. Відчуваємо підвищену відповідальність і мусимо показати свою готовність грати на перемогу вже 6 жовтня.

Морріс Крік, гравець БК Київ-Баскет: – Бачив своє фото на плакаті до першого матчу команди у Суперлізі. Це мотивує зіграти якомога краще. Вже адаптувався у Київ-Баскеті, у команді панує дружня атмосфера, у мене чудова комунікація і з гравцями, і з тренерами. Бачу, як у грі усі хлопці стають бійцями – нам буде що показати на майданчику вболівальникам.